Beauty

TAG: Nailpolish & Me

Op het web kwam ik deze leuke nailpolish Tag tegen. Nagellak mocht ik in de eerste middelbare schooljaren niet eens dragen, dan weer een tijd naar hartelust en vorige jaar enkel met momenten. We hebben een ware knipperlichtrelatie.
Glitter in the darkness

1. Hoeveel lakjes telt jouw stash?
Ik had nooit verwacht dat het zover zou komen, maar mijn stash telt 45 lakjes. Het is vooral de laatste drie jaar snel aangegroeid *rara, net zolang als ik blog*.

2. Van welk merk bezit je de meeste lakken?
Grappig genoeg van de HEMA, vroeger kocht ik haast enkel daar nagellak. Het was voor mij al een vertrouwd merk, dus toen ik overstapte op nagellak was de keuze vanzelfsprekend HEMA.

3. Wat is de meest voorkomende kleur in je stash?
Blauw, het is niet eens mijn favoriete kleur in het algemeen. Toch op de een of andere manier vind ik het schitterend op nagels.
Blue sparkle2
4. Zijn er kleuren/finishes die je niet bezit?
Vast wel. Er bestaan nog veel lakken met allerlei partikels in de basis, zoals string glitter of veren die ik niet bezit en waar ik ook niet nood aan heb. De finish die ik wel nog heel graag zou willen is een zwarte leather polish zoals Alexa Chung.

5. Welke nagellak draag je het meest?
Park Avenue nailpolish 23, een prachtige blauwkleur met verschillende tonen.
Park Avenue1
6. Van welke lak blijf je je afvragen waarom je het nog niet hebt weggegooid?
Ligt het aan mij of is groene nagellak een tricky kleur. De groentjes van Claire’s en La femme beauty zijn niet goed en de lak was al tacky vanaf het begin, mmm nu ga ik ze eigenlijk wel weggooien. Ook de witte lak van 2B’s Chrono lijn was meteen al een kleverige massa. Ik denk altijd dat ik de lak nog eens kan betrekken bij een nail art.
NOTD nagelspieken37. Gebruik je een basecoat?
Om te voorkomen dat donkere en rode kleuren stainen en je nagels laten verkleuren alsof je henna hebt gebruikt zeker.

8. Gebruik je een topcoat?
Enkel als het nodig is of voor extra glans. Om het gevoel van grove glitter weg te werken en gelijkertijd het glittereffect te verhogen. Ook als je nagellak hebt die snel veegt. Je wilt geen nagellakstreep op witte muren krijgen.
Nailart
9. Stempelen of uit de losse hand?
De losse hand. Een aantal keren waagde ik mijn hand aan stempelen, maar het mislukte meestal.

10. Hou je van glitters/shimmer of toch liever een crème finish?
Allebei, maar als ik eerlijk ben verkies ik toch vaker glitter en shimmer omdat het zo mooi sprankelt.
Galaxy nails2
11. Voel je je kaal zonder nagellak?
Nee, het laatste jaar had ik lange nagellakloze periodes vanwege mijn studie en dan wen je er wel aan. Sowieso heb ik van die periodes waar ik verslaafd ben aan nagellak en dan allerlei nail art en kleuren uitprobeer om de week erop mijn nagels rust te geven.

12. Hoeveel lakjes heb je de afgelopen week gekocht?
Geen enkele. De laatste tijd ben ik niet zo gigantische geïnteresseerd geweest in nagellak kopen. Het gevoel dat ik toch het meeste al heb gezien en dat de ene lak veel gelijkenissen vertoont met de andere.
Blue sparkle

Ben jij een nagellakverslaafde?

Advertenties

11 gedachten over “TAG: Nailpolish & Me

  1. Ik ben zeker verslaafd. Ik draag nu al 2 jaar lang onafgebroken nagellak. Zonder pauze. Elke week een ander kleurtje. Prachtig. Felroze, wijnrood, en babyroze zijn mijn favoriet.

    1. Een die hard! Onafgebroken zouden mijn nagels niet overleven, hoe sterk zijn jouw nagels, jaloers, en tegenwoordig vind ik babyroze ook een zeer knappe kleur.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s