Beauty

Max Factor lipsticks Midnight Plum + So Berry + Flame Tree

Max Factor lipstickIk geloof dat ik lichtjes verslaafd ben geworden aan lipsticks verzamelen. Vooral van verschillende merken waar ik nog niets van heb.  Het merk dat nu aan de beurt  komt is Max Factor.

Max Factor lipstick1

Niet een, niet twee maar gelijk drie heb ik er getest. 710 Midnight Plum  en 812 Flame Tree komen uit dezelfde lijn en 765 So Berry uit een meer dekkende lijn.

Max Factor lipstick2Alledrie de lipsticks hebben een zwarte vierkanten huls met in glanzende letters de merknaam. De enige verschillen tussen de twee lijnen qua verpakking is dat So Berry een mat grijs gedeelte, een bolle dop en een gestroomlijndere vorm. Ze geven allemaal een lichte typische lipstick geur af.

Max Factor lipstick3Midnight Plum|So Berry|Flame Tree

MaxFactor Midnight Plum MaxFactor Midnight Plum1

Midnight plum komt in de swatch over als een sheerformule vergelijkbaar met de P2 Glam lipsticks, maar kan opgebouwd worden tot een cremesheen medium plumkleur. Hij is moisturizend en uiterst gemakkelijk om aan te brengen. Midnight Plum hecht zich beter vast dan So Berry, zodanig dat het lichtjes je glazen en lippen staint.
Max Factor lipstick So berry
Max Factor lipstick So berry1So berry is een rijke en prachtige diepe auberginekleur, perfect voor de herfst, waar naar mijn gevoel een metallic glans bij te ontdekken valt. De dekking is enorm en het afslijten verloopt tot je een lichte bitten look krijgt op je lippen.
Max Factor Flame Tree Max Factor Flame Tree1Flame Tree heeft de exact dezelfde formule als Midnight Plum. Je kunt het van sheer opbouwen tot een fellere kleur, maar het blijft een oppervlakkige dekking.

De verleidelijke So Berry is mijn favoriet, maar het is niet te ontkennen dat Midnight Plum en Flame Tree onwijs makkelijk zijn in gebruik en heel erg hydrateren.

Deze Max Factor lipsticks kon ik op de kop tikken bij de Action voor €1,99

Wat draag jij momenteel op je lippen?

Advertenties

22 gedachten over “Max Factor lipsticks Midnight Plum + So Berry + Flame Tree

  1. Ze staan je alle drie heel goed, maar mijn favoriet is Midnight Plum! Ik ben gek op donkere lipsticks 🙂

  2. De lipsticks staan je ook gewoon uitmuntend, maar ik blijf het zeggen, de berry kleuren kan jij zo goed hebben he! Ik vond toen ook dat de zwarte lipstick – die had je een keer gedragen.. way back! – je ook goed stond. 😀

  3. Wowww you rocking that “So Berry”~~ Prachtige kleuren! Flame Tree had van mij ietsje minder sheer gemogen, maar verder een prachtige kleur. Ik draag momenteel bijna elke dag een mauve pink lipstick van Kiko. Matte. My favorite en het is een mooie kleur die ook prima op werk kan ^^

    1. Ah Kiko lipsticks hebben voor mij een goede reputatie, ookal heb ik er maar eentje (niet volgens mijn wens). Inderdaad Flame tree vond ik er ook veel indrukwekkender uitzien in de huls.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s