Beauty

Meegaan met de hype?

Op regelmatige basis snuffel ik in de drogisterij folders voor interessante promoties en nieuwtjes. Aangezien ik op een lakse no-buy zit momenteel en dus minder gefocusd ben op de prijzen van producten vielen mij een aantal dingen op.
Nightshade
L’Oreal komt naar buiten met hun nieuwe Le vernis nagellakcollectie “Shades of Grey”. Sinds de publicatie en nieuwsbuzz rond The Fifty shades of grey roman van E.L. James zie ik overal referenties naar het werk. Met de première van de boekverfilming binnenkort in februari willen ze misschien een graantje meepikken of is februari nog te ver? Trouwens wie de boeken kent weet dat het perfect filmvoer is voor Valentijn (sarcasme?).Catrice Velvet Matt eyeshadow

Onlangs voegde Catrice enkele nieuwe oogschaduws toe aan hun assortiment, namelijk the Velvet Matt waar ik laatst nog een review van online zette. Nu kwam ik erachter dat Rimmel nog in diezelfde maand hun Velvet Matte nagellak op de markt had gelanceerd. Dat de naam exact hetzelfde is plus een ‘e’, was vast geen ongeluk aangezien men vaak maanden bezig is met het formuleren van producten en werken aan de marketing. Is het een succes, dat weet ik niet zeker aangezien ze nu met 25% korting worden verkocht*.
*Promotie geldt voor Belgische Kruidvaten

Garnier komt nog steeds met allerlei varianten van BBcream aanzetten. Je hebt er nu een voor elke soort huid. Hebben jullie trouwens ook gemerkt hoe ‘absurd’ fantasierijk make-up productnamen kunnen klinken. Vreemd lange namen van tien meter of aandacht opeisende benamingen als NYC’s Big Bold Angel lash mascara of Essence’s Princess Lash volume mascara.

Ik ben net zo dol op make-up als een ander, maar soms kijk ik er ook wel een beetje naar als een man: zoveel producten en dat allemaal voor een gezicht.

Wat is jouw gedacht?

Advertenties

4 gedachten over “Meegaan met de hype?

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s