Beauty

Misslyn 122 Extravaganza

Misslyn 122 Extravaganza3In een gewaagde beweging zocht ik iets uit het Misslyn lipstick schap. Geheel onbekend met dit merk was de uitverkoren lipstick 122 Extravaganza. Een uiterst donkere kleur die verhalen vertelde over Gothische tijden, maar wat brengt het verder nog?
Misslyn 122 Extravaganza2

SOFTLY MELTING LIPSTICK IN FABULOUS COLORS

LET YOURSELF BE SEDUCED BY THESE SOFTLY MELTING LIPSTICKS IN BRIGHT COLORS FULL OF BRILLIANCE AND SENSUOUSNESS. A SUBTLE SHEEN PERFECTS THE SHAPE AND FULLNESS OF YOUR LIPS. THE MODERN, SMOOTH TEXTURE GLIDES GENTLY OVER THE LIPS, LEAVING BEHIND THE FEELING OF WEIGHTLESSNESS OF A SECOND SKIN. HYALURONIC ACID MOISTURIZES AND HELPS TO PREVENT THE LIPS FROM DRYING OUT. FREE FROM MINERAL OIL.

Misslyn 122 Extravaganza1 De online foto op de Misslyn site laat niet de ware aard van Extravaganza zien. Waar hij er daar eerder gothic donkerpaars lijkt, is hij in werkelijkheid een vampy diepe donkere roze neigende kleur. Ik zou het graag wijnrood willen noemen.Misslyn 122 Extravaganza4 Misslyn 122 Extravaganza6 Sheen geeft hij ook werkelijk, de glans straalt als schijnwerpers op een football veld en het glijdt als gesmolten boter over je lippen.  Je moet wat knutselen met de pigmentverdeling zodat je lippen er overal even donker uitzien. Ik houd van de kleur, neem me niet verkeerd, maar het heeft zijn problemen. Allereerst is een lipliner aan de orde want Extravaganza wil zich verspreiden over je ganse gezicht, daarnaast kun je best wat blotten en enkel in het midden nog iets  heraanbrengen om toch die sheen te krijgen. Mijn Elf lip lock pencil kwam ook handig van te pas. Daarna is het toch nog tricky eten en drinken hiermee.

Ookal ben ik best blij met deze toevoeging, het is geen and off you go product en ik had er meer vasthoudendheid van verwacht. Met andere woorden nog een lipstick aankoop van dit merk gaat er niet komen.Misslyn 122 Extravaganza5Misslyn is terug te vinden in Duitsland (Karstadt, Kaufhof, Müller), Oostenrijk en Zwitserland voor €6,79

Advertenties

13 gedachten over “Misslyn 122 Extravaganza

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s