Beauty

Catrice Velvet Matt eyeshadow Vanillaty Fair + Al Burgundy

Catrice Velvet Matt eyeshadowVanaf het moment dat ik de nieuwe Velvet Matt eyeshadows in de Catrice collectie zag, moest ik ze meteen swatchen. Al bij de eerste veeg wist ik dat ik het me ging bezuren als ik ze niet meenam. Toch om geen impulsaankoop te maken, heb ik er eerst de hele winkel mee rondgelopen. Na het derde rondje was de al losgeraakte knoop doorgehakt.Catrice Velvet Matt eyeshadow1

De Velvet Matt Eyshadow met een nieuwe premium textuur bevat ultrazachte pigmenten voor een fluweelzachte matte finish. Dankzij de zijdeachtige, hoog gepigmenteerde formule smelt de Velvet Matt Eyeshadow praktisch samen met de huid voor een stralende look.

Catrice Velvet Matt eyeshadow2
De twee aanlokkelijkste kleuren 010 Vanillaty Fair en 040 Al Burgundy kwamen met mij mee naar huis. De oogschaduws zijn trouw aan hun naam en daar houd ik van. Vanillaty Fair is een zuivere vanillekleur, zonder de vanillestokstukjes en Al Burgundy is een donkere burgundykleur die meer naar het paarse gamma neigt dan rood.

TALC, NYLON-12, MICA, DIMETHICONE, DIMETHICONOL STEARATE, CAPRYLYL GLYCOL, TRIETHOXYCAPRYLYLSILANE, TIN OXIDE, HEXYLENE GLYCOL, PHENOXYETHANOL, CI 77007 (ULTRAMARINES), CI 77163 (BISMUTH OXYCHLORIDE), CI 77288 (CHROMIUM OXIDE GREENS), CI 77491, CI 77492, CI 77499 (IRON OXIDES), CI 77891 (TITANIUM DIOXIDE)
Catrice Velvet Matt eyeshadow3Velvet Matt, de bedenker van deze finish moet een medaille krijgen, het is zo prachtig! Ze zijn subtieler van glans dan metallics, maar bombastischer dan echte mattes.

Vanillaty Fair is een perfecte higlighterkleur. Het eist zonder moeite de aandacht op, terwijl het geen ene glitter bevat. Al Burgundy laat zich gerust blenden en nat aangebracht krijg je meteen de volle pigmentlaag. Vanillaty Fair heeft geen extra houvast nodig om op zijn plaats te blijven zitten, maar Al Burgundy kan die hulp wel gebruiken op mijn vettige oogleden om het faden tegen te gaan. De oogschaduws zorgen ieder op hun manier voor een klassevolle blik!

Catrice Velvet Matt eyeshadow4

Ik hoop dat mijn enthousiasme goed doorkomt in dit artikel, want dat ben ik ook echt!
Catrice Velvet Matt eyeshadow 010 Vanillaty Fair  en 040 Al Burgundy zijn elk te koop voor €3,99

Catrice Velvet Matt eyeshadow5 Fall makeup lookAls je benieuwd bent naar de tutorial van deze complete look, die komt morgen online!

Advertenties

19 gedachten over “Catrice Velvet Matt eyeshadow Vanillaty Fair + Al Burgundy

  1. Wauwwwie die velvet een mooie tussenweg tussen metallic en matte en die highlighter die moet ik ook hebben! Ben echt op zoek naar 1 zonder glitters

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s