Food

Food photos

Rijstepap

Wat je eet op vakantie, blijft op vakantie. Nou niet echt, maar je eten krijgt meteen een speciale factor erbij. Het is dat er een heleboel werd gewandeld (shoppen) en dat ik de hele zomer had gesport, want anders… Een dozijn foto’s van al het lekkers dat ik op mijn vakantie heb gegeten. Opgepast: je kan er honger van krijgen.

vakantie 001Schapenkaas broodje met een groene peper, heerlijk! Kaas van schapen smaakt naar mijn mening milder dan geitenkaas maar nog steeds sterk.vakantie 002Er zit een appel verstopt onder die dikke laag chocolade en snoepstrooisel.vakantie 003 vakantie 005 vakantie 006Broodje kaas de ongezonde variant en erboven de gezonde variant.vakantie 008Een eeuwigheid lang geen burger meer gegeten bij McDonalds, als in jaren! In Duitsland verkochtten ze echter de McVeggie. Ik had er eigenlijk meer van verwacht. De burger zelf leek half zo dun als op de foto (false advertising), maar nog steeds wel smakelijk.
vakantie 044 vakantie 051 vakantie 054Starbucks Refresha Cool Lime, lijkt veel op mijn ervaring met de Aloe Vera drank, met een Skinny Lemon and Poppyseed Muffin, ik hou van die verrassende maanzaad die erin zit. Check hoe mijn naam is geschreven: Jasmine is al moeilijk om in Nederland te schrijven, dus blijkbaar helemaal in Duitsland.
vakantie 065Een groenteburger uit je dromen, giga broodje en goed gevuld met een dikke burger (McDonalds kan ervan leren). Zo leuk hoe ze de frietjes presenteren.vakantie 068 vakantie 079Geweldig stuk appeltaart. Geen gewone appel ertussen, maar appelcompote en al die suiker erbovenop.

vakantie 114Chocolate Frappucino zonder caffeine, ik kan er echt niet goed tegen (rillingen, stress, paranoia *overdrijving*).  Ernaast nog een Cream Cheese Chocolate muffin.

Heb jij een favoriete Starbucks menu-item?

Advertenties

12 gedachten over “Food photos

  1. What the hell is er gebeurd met dat ongezonde broodje kaas? Ziet eruit alsof het al een week daar ligt, lol 😉 Geef mij de gezonde versie dan maar. Of die Poppyseed Muffin, want die ziet er ook wel apart uit.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s