Beauty

Rimmel moisture renew lipstick Rouge + Hyuna Red look

Rimmel moisturizing lipstick RougeIk ben echt verzot geworden op de Rimmel lipproducten. De fantastische kleuren die ze aanbieden en hoe krachtig ze eruit zien op je lippen! Na de donkere liptinten en de lievelijke roze, ging ik nu voor een opvallend rood met de bijpassende naam 850 Rouge.Rimmel moisturizing lipstick Rouge1 Rimmel moisturizing lipstick Rouge2 Rimmel moisturizing lipstick Rouge3 Rimmel Moisture renw lipstick Rouge Hyuna redRimmel London Moisture renew 850 Rouge is een 4 g bevattende lipstick. De vlammende rode kleur komt niet in je lijntjes terecht en het is niet uitdrogend. Zolang je niet eet of drinkt, wat natuurlijk niet is aan te raden, blijft hij ontzettend lang zitten. Ik weet niet hoeveel meer ik hier nog kan over vertellen, maar ik ben dus echt een fan.

De Rimmel lipstick kreeg ik voor de prijs van €1,99 in de Action aangezien de medewerker het tegen dezelfde prijs nam als een Max Factor lipstick. Dus eigenlijk kun je het kopen voor €2.39

Rouge leek me vanaf het begin al uitstekend om Hyuna’s look te maken uit haar videoclip Red. Als guide gebruikte ik Bubzbeauty’s tutorial. Onlangs heb ik haar kanaal herontdekt en wauw tijd vliegt. Om te ontdekken dat ze nu getrouwd is en een gezonde zoon heeft, allemaal goed voor haar.

Hyuna red2
Als basis nam ik Miss Sporty Morning Baby! BBcream 001 Nude radiance met microshimmers voor het begin van een dewy look. Voor de serieuze dekking en lichtere huidtint werd Maybelline Instant Anti-age effect eye concealer 01 light ter orde geroepen en die kwam haast overal terecht. Erover de poeder Yves Rocher loose powder transparant voor een non-shiny finish.
Hyuna red3
De wenkbrauwen heb ik rechter ingevuld met HEMA eyebrow pencil 01 en ertussen nog NYX Nude Matte Shadow Bare my soul voor een natuurlijker uiterlijk. Nogmaals werd de concealer gebruikt voor een scherpere wenkbrauwrand. De oogschaduwbasis Essence I love stage eyeshadow base op de oogleden met erover MUA Undressed palette Shade 1 op de bal van het oog en Shade 5 voor meer dimensie. Sleek Ultra mattes Darks palette Thunder kwam te pas voor de cut crease en een mengeling ervan met Noir ter schakering.
Hyuna red4
Etos waterproof kohl pencil 001 werd gebruikt om de waterlijn te bedekken en de P2 Professional eye liner pen voor een kleine flare. Nog een matig gebruik van de Essence Sun Club bronzing powder light. Als laatste stap de rode lippen. Hyuna heeft naar mijn gevoel eerder een sheer rozerode lipkleur, maar ik heb natuurlijk Rouge toegepast.
Hyuna red

Wat is jouw ultieme rode lipproduct?

Advertenties

14 gedachten over “Rimmel moisture renew lipstick Rouge + Hyuna Red look

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s