Beauty

Bezoek aan Duitsland

Je had het vast niet gemerkt, maar de afgelopen tien dagen was ik in het grote Duitsland. Een welverdiende vakantie in de steden Hamburg en Bremen.

Het leek me niet zo’n slimme zet om mijn vertrek op voorhand bekend te maken, aangezien dieven ook ICT-kennis hebben en in deze tijd van Facebook, Google Search en locatie-apps hoef je geen Wade te zijn om achter iemands informatie te komen. Alle artikels die verschenen in mijn internet-afwezigheid waren allemaal vooruit geschreven en op het einde spande het er nog even om.

Over Duitsland: eerst kwam Hamburg aan de beurt. Gedurende drie dagen kon ik er de stad verkennen en bewonderen. Ik wist dat het een grote stad was, maar niet dat het er ook best mooi was. Kort erna bezocht ik Bremen, bekend van het sprookje “De Bremer stadsmuzikanten”. Het oude gedeelte van deze stad is uiterst charmant met allemaal smalle straten en velen gekleurde gebouwen.

Maar goed dit was een korte melding, nu ben ik weer terug in de buurt van mijn laptop met massa’s beeldmateriaal en bloginspiratie.

Ben jij al eens in Noord-Duitsland geweest?

Advertenties

2 gedachten over “Bezoek aan Duitsland

  1. Ik ben dus zo’n stomme geit die dat wel doet, op voorhand gedetailleerd vertellen wanneer ze gaat weg zijn en hoe lang 😉 Enfin, ben benieuwd naar hoe je trip was, ik kijk al uit naar ’t verslag!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s