Creative

DIY: Floppy Disk Pen Holder

DIY Floppy Disk Pen HolderKen je nog de floppy disks van honderden jaren geleden? Enkele disks heb ik een tweede leven geschonken als pennenstandaard. Het kostte me een hele euro: de floppy disks kon ik recyclen van mijn vader en de kabelbinders kwamen van Euroland. Goedkoop en groen.

DIY Floppy Disk Pen Holder2Ken jij nog een makkelijke DIY?

 

Advertenties

13 gedachten over “DIY: Floppy Disk Pen Holder

  1. Ah, dat ziet er zo leuk uit! Zou ook mooi zijn om make-up borstels in te zetten. Ik zit hier ook nog met een stapel diskettes (kind van de jaren ’90, wat kan ik zeggen), en zal ze ook een tweede leven geven!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s