Beauty

Gezonder en fitter worden #2

Fitter en gezonder worden #2

De vakantie liep nog steeds, dus genoeg tijd om verder fit te worden. De doelstellingen die ik  voor mezelf had opgesteld vorige maand boekten allemaal vooruitgang: de ene al wat meer dan de andere.


Fitter en gezonder1Een running selfie (?) met filters erover, ik ben echt helemaal mee met de tijd.

De doelen luidde als volgt: twee keer per week joggen en de Coopertest halen. Uiteindelijk ben ik drie keer per week gaan joggen en de coopertest is met glans gehaald (voor het eerst in 20 jaar) – een succes. Ik ging enkel naar buiten als het niet regende en ik hoor nu al elke die-hard loper me een watje roepen, maar ik ben echt geen liefhebber van de combinatie regen en zweet.Coopertesttabel
Squat challenge van 250 squats na elkaar verrichten. Dit is ook gelukt. Ik heb de kalender niet geheel gevolgd, maar het einddoel werd bereikt.tips-voor-strakke-mooie-billen-oefeningen-squat-challenge_zpse9955abb
Een echte push-up uitvoeren. Hier moet nog aan gewerkt worden. Meer bovenarmspieren ontwikkelen door gewichtstraining.

Vanwege het lopen en de squats is de omtrek van mijn benen volgens mij echt gegroeid. Vooral de boven-en zijkanten voelen aan als staalkabels. Aangezien mijn vakantie doorloopt tot midden september heb ik nog twee kleinere opdrachten aan mezelf gegeven. 14 kilometer fietsen over zeer heuvelachtig landschap en 4,5 kilometer joggen. De push-up blijft waar hij is.

Target in sight!

Advertenties

4 gedachten over “Gezonder en fitter worden #2

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s