Beauty

ELF products

ELF productsIn mijn lade had ik nog vier ELF producten liggen die niet de review hebben gepasseerd. Ze zijn al eens voorbijgekomen in een make-up look met enkel ELF producten, maar graag vertel ik er nog iets meer over nu ik ze een aantal maanden in gebruik heb.

ELF Angled contour brush
ELF angled contour brush1 ELF angled contour brush2ELF angled contour brush De volle, zachte synthetische vezelkwast is heeft een schuin afgesneden platte vorm. De steel ligt aangenaam in de hand en ziet er chique uit met wit op zwart. Het is specifiek bedoeld om je oogschaduw mee aan te brengen en ideaal voor je outer V. Aangezien ik niet vaak mijn make-up zo doe, gebruik ik hem als highlighter kwast en hij vult die functie erg goed. Het leek erop dat het de tijd zou weerstaan, maar na een paar wasbeurten liet hij haren los bij de tip. Niet een enkel haartje – echt bosjes. Erg jammer, want andere reviews over deze kwast vertellen hier niets over dus misschien ligt het enkel aan deze.

ELF Wet gloss Lash& brow clear mascaraELF wet gloss1 ELF wet gloss3 ELF wet gloss6ELF Wet gloss Lash& brow clear mascara2Dit product is een van mijn minst gebruikte, ik denk er simpelweg gewoon niet aan. De verpakking is knap met het zilverdetail en zeer stevig. De gel/mascara is goed genoeg. Het is wat het is een gel die je wenkbrauwen en wimpers in de goeie vorm houdt. Het was slim van ELF om het product op deze manier op te delen, want als je je wenkbrauwen inkleurt, geeft dat toch product af wat je niet in je ogen wilt. De borstels zijn net ietsje verschillend van elkaar, degene voor je wenkbrauwen is grover en heeft een plat uiteinde terwijl degene voor je wimpers eerder een originele mascaraborstel is.

ELF Tone correcting powder CoolTone correcting powder3
ELF Tone correcting powder Cool2
Mijn favoriet van de vier. Een klassieke rechthoekige plastic doosje met een spiegel in het deksel. De spiegel wordt haast onmiddellijk smerig, maar de poeder zelf blijft ervoor zorgen dat je huid er matter gaat uitzien en zeer lichtjes egaliseert, vanwege de combinatie van de vier verschillende lichte kleuren, gedurende een aantal uren. Belangrijkste: het komt niet poederig over.

ELF Healthy glow bronzer Matte bronzeELF Healthy glow bronzer Matt bronze4 ELF Healthy glow bronzer Matt bronze2 ELF Healthy glow bronzer Matte bronze2
Met deze bronzer heb ik een haat-liefde relatie. Het is een mooie bronzer maar het heeft zijn probleempjes. Ten eerste wordt het verkocht als een matte bronze, terwijl er degelijk wat microshimmer is terug te vinden. Ten tweede verdwijnt de naam zeer snel van de doorzichtige plastic verpakking, daarnaast zie je aan de onderkant duidelijk de lijm die de pan vasthoudt. Ten derde is deze bronzer niet een van de makkelijkste om te blenden.
Aan de andere kant zie je de shimmer niet terug op je huid, is de kostprijs erg laag en dat maakt de goedkope verpakking een kleiner hekelpunt.  Zolang je de bronzer met een zachte kwast aanbrengt, kun je heel lang met je product aangezien het erg gepigmenteerd is.

Alles is te koop in de ELF online winkel
Angled contour brush|€4
Transparante mascara voor glanzende wimpers en wenkbrauwen, Crystal|€1
Complexion Perfection, Cool|€4
Bronzingpoeder voor een gezonde teint, Matte Bronze|€1

Welk (ELF) product overtrof jouw verwachtingen?

Advertenties

6 gedachten over “ELF products

  1. Ahhh jammer van je borstel! Ik kan je die van the Bodyshop echt aanraden, ik heb die al jaren en nooit haartjes verloren tijdens het wassen, is even een investering maar dan heb je ook iets voor jarenlang gebruik.

  2. Ik haat het wanneer mijn borstel plukken haar verliest! Met één haar kan ik nog leven, maar van hele bosjes word ik niet blij. Het correcting powder lijkt me wel heel interessant! En voor die prijs is het altijd de moeite waard om het te proberen 🙂

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s