Beauty

New in

DX bestelling2 Bron: ©iStockphoto.com/Shawn Gearhart

Pakketjes zijn leuk om te geven en om te krijgen. De spanning van het wachten, de vreugde als de postbode aanbelt en de euforie als je het pakje EINDELIJK in je handen houdt. Mijn tweede bestelling bij het bedrijf Dealextreme was net zo’n ervaring als de eerste. Ik bestelde er weer twee items: een kwastenset en een haarkrulset.

Het duurde 20 dagen vooraleer ik het in ontvangst kon nemen, maar dan zijn de verzendkosten wel gratis. Ze hebben trouwens hun verpakkingsmateriaal verandert zodat het in een nog betere staat aankomt. Het kwam nu in bubbeltjespapier uit Hong Kong. Erin zaten de plastic hair curlers + curling rod en de Professional bamboo handle cosmetic makeup brushes.DX bestelling1
Ik ben een groot voorstander van hitteloos je haren krullen om je lokken zo veel mogelijk te sparen. Normaalgesproken vlecht ik mijn haren of knoop het in dotjes voor ik ga slapen zodat het zich overnacht golven kan vormen. Nu zag ik (al een hele tijd geleden) op Bubzbeauty dat ze een soort van voorgevormde tubes gebruikte om sensationele krullen te krijgen. Dat leek me wel interessant en om die reden gooide ik de €5,95 krulset in mijn virtuele mandje.

Maar eigenlijk draaide de bestelling rond de kwastenset. Ik was al jaren van plan om een gehele kwastenset te kopen, maar schoof het steeds voor me uit. Aan de ene kant ben ik best bewust over het geldbedrag en aan de andere kant wist ik niet welke, er bestaan er zoveel, dat je door de bomen het bos niet meer ziet.  Toen ik erachterkwam dat Make-up for you gehele sets verkocht, wou ik deze wel proberen aangezien ik erg tevreden ben met een andere kwast van hun. Voor de prijs van €13,50 moet je de tiendelige Professional bamboo handle cosmetic makeup brushes ook niet laten. DX bestelling
Ik hoop echt dat de producten goed zijn! In ieder geval zal ik ze zeker nog reviewen.

Heb jij laatst nog iets besteld?

Advertenties

3 gedachten over “New in

  1. Ah, leuk! Die krullenset ziet er interessant uit… Ik gebruik een oude panty voor golvend haar, ook volgens een video van Bubz ^^ Ben benieuwd naar de kwastenset. Hoop dat hij bevalt!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s