Beauty

NYC Supernova + Galaxy nails tutorial

NYC Supernova (1)Supernova is een stralende verschijning van ontelbare shimmers die elke nagel laat stralen. Je kunt vast al afleiden hoe mooi ik de NYC 002 Supernova sparkle top coat vind.NYC Supernova (3)
Het grote glazen flesje heeft een eigen sprekend design gekregen dat je tegemoet glanst. De naam is er trouwens voor gemaakt! Het is werkelijk een explosie van microglanspartikels die op een geweldige manier het licht weerkaatst. De duochrome lak (een zichtbaar andere regenboogkleur vanuit verschillende opzichten) heeft veel weg van een koele elfenstof. De top coat, waarvan je 9,7 ml krijgt, droogt snel op en vereist geen meerdere lagen vooraleer je een gewenst effect terugziet.NYC Supernova (2)Ik hoorde Supernova al vanaf lichtjaren ver schreeuwen om galaxy nagels! Hetgene wat galaxy nails echt naar hogere sferen brengt. U vraagt, wij geven.

Galaxy nails1


Galaxy nails4 Galaxy nails2Galaxy nails
Nee, deze GIF’s worden niet standaard maar een post als deze vroeg er gewoon om.

NYC 002 Supernova sparkle top coat is te koop voor € 2,49

Advertenties

9 gedachten over “NYC Supernova + Galaxy nails tutorial

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s