Creative

Being creative: Flower painting (first GIF)

Flower painting
De oplettende onder ons hebben vast al gezien dat er een nieuw schilderij in mijn kamer hangt. Het gigantische doek had ik gehaald in de Action en heb ik terug meegenomen op mijn fiets, dat was leuk. Het is gemaakt met acrylverf en er werd enkel gebruik gemaakt van rooskleuren gemengd met zwart, wit of blauw. Ik ben er nog niet 100% zeker over, maar het blijft in ieder geval tot ik een vervanging heb. Daarnaast toon ik met trots mijn allereerste GIF (Graphics Interchange Format) ooit. Ik wou zelf eens mijn hand wagen aan deze bewegende afbeelding. Het is vast niet eens goed aan GIF standaarden, toch ben ik er blij mee.
Flower painting (2)

Advertenties

10 gedachten over “Being creative: Flower painting (first GIF)

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s