Beauty

Maybelline Metal me teal + Sinful colors Black on black+ Sally Hansen Frozen Solid + Sinful colors Nailjunkie

Herinner je nog de nagellakken die ik uit de Action meenam? Hier komt de tweede lading van dat shopuitje en daarbovenop de Sinful colors uit het Kruidvat. Een resem van vier lakken.
Maybelline forever strong pro Metal me teal

Maybelline forever strong pro Metal me teal1 Maybelline forever strong pro Metal me teal2

Van Maybelline heb ik Metal me teal!, een ware metaal nagellak van 10 ml. De finish is op een bepaalde manier matfeel en terwijl ook glanzend, maar daardoor kan het ook streperig overkomen. De kleur is eerder een donkere tealtint die in het echte leven net iets groener is. De lak is uit de forever strong pro lijn: het blijft ongeveer vier dagen zitten (een mooi gemiddelde, toch niet de extreme week die het merk belooft). De ingrediëntenlijst is trouwens bijgesloten, maar zo ontzettend klein en in lichtgrijs op wit dat het een ongelooflijke opdracht is.

Sinful colors Black on blackSinful colors Black on black2Sinful colors Black on black1

Sinful Junkie Back on black is een waar zwart. Toch is het een van de goedkopere soorten, het heeft een lichte plastic feel en blijft niet langer dan twee dagen zitten. Het 15 ml flesje heeft wat weg van de Nicole by OPI lijn: matzwart dop met letters op top. Een minder doorgedacht detail is dat Sinful Junkie heeft gekozen voor zwarte lettering, wat niet goed samengaat op een doorzichtig glazen flesje gevuld met zwarte lak.Sally Hansen Frozen solidSally Hansen Frozen solid1Sally Hansen Frozen solid2

Sally Hansen Frozen Solid komt eruit als een sheer shimmering lak. Veel lichter dan ik had verwacht en ik geloof ook niet dat je de fleskleur kan bereiken zelfs na vier lagen. Een laag van de 13,3 ml blijft wel mooi op zijn plek.

Sinful colors Nailjunkie Sinful colors Nailjunkie1 Sinful colors Nailjunkie2 Sinful colors Nailjunkie4

Nailjunkie is een waar feestje. Aangezien Nailjunkie van Sinful Colors talloze glitters, zowel klein als grof bevat die toch een geheel moeten vormen met de heldere blauwe basiskleur is deze formule al beter dan Black on black. Er zitten minder glitters in de 15 ml dan je zou denken. Hier draag ik drie lagen. Het voelt lichtjes ruwer en blijft drie dagen plakken.

Het blijste ben ik met de Maybelline lak, een aanwinst met een finish die ik nog niet had. Sally Hansen is ook fijn, maar gewoon niet de kleur die ik wou. Sinful Colors is om eerlijk te zijn na deze ervaring niet een merk waar ik nog eens naar ga grijpen.

In de Action was Maybelline te koop voor € 1,79 en Sally Hansen nagellak voor € 0,99. In het Kruidvat kun je Sinful colors krijgen voor €1,99 per stuk.

Advertenties

4 gedachten over “Maybelline Metal me teal + Sinful colors Black on black+ Sally Hansen Frozen Solid + Sinful colors Nailjunkie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s