Beauty

KIKO Luxurious Lashes Waterproof Mascara

KIKO Luxurious lashes waterproof3Een ware meester der mascaras is deze Luxurious Lashes Waterproof Mascara. Alweer een succes van het merk KIKO. De mascara kwam, zag en overwon elke test!KIKO Luxurious lashes waterproof1

Waterproof mascara, for volumized and defined lashes. The special spiral shape of the applicator, in synergy with the fluid, easily-applied texture, captures every single lash, coating it with a light, even sheath. The lashes gain volume and definition progressively with each stroke. The special waterproof formula ensures maximum volume and long-lasting result without smudging. For a flawless, long-lasting result. Extra-volume effect lashes and definition from the first application, with adjustable and progressive hold. Its special formulation ensures lasting hold without clumps or smudges, even in water.

KIKO Luxurious lashes waterproof2Ik vond het intrigerend dat het tweede ingrediënt in de lijst water was. want water mengt maar al te graag met (regen)water aangezien het beiden polaire stoffen zijn. Wat betekent dat de wax bestanddelen krachtiger dan het water moeten zijn.KIKO Luxurious lashes waterproof4De 12 ml ophthalmologisch getestte mascara komt in een plastic witte huls met gouden schijn en blauw glanzende opdruk en dop. De grafische bollengolf geeft de verpakking een moderne twist. De mascara komt enkel in het zwart en is volgens KIKO geur vrij, alhoewel ik een lucht ontdek wat me laat denken aan boter.KIKO Luxurious lashes waterproof5De borstel van deze mascara is GIGAntisch. Dat kan een minpunt zijn voor sommigen. Niet voor mij, want ik gebruik vaak een donkere eyeliner in combinatie met mascara. De elastomeren tanden staan licht gegolfd. De borstelgrootte zorgt voor veel volume, maar zorgt er ook voor dat het niet de eerste keus is voor je onderste wimperharen.KIKO Luxurious lashes waterproof6Een zogezegde waterproof mascara, moet voor mij echt compleet tegen water kunnen en de Luxurious Lashes is zo waterproof als iets! Hij liet geen steek vallen bij alle drie de testten die ik met hem uitvoerde. Grote tranen tijdens het snijden van een ui deerden hem niet net als een baantje zwemmen of een halfuur sporten. Je hebt zeker een waterproof eye make-up remover nodig om deze mascara van je wimpers te krijgen en je kunt beter voorzichtig en geduldig te werk gaan, maar voor de draagtijd van een dag zonder flaking of smearing heb ik het er helemaal voor over. De mascara separeert goed en omhult de wimperharen met gitzwarte vloeistof.

De Luxurious Lashes Waterproof Mascara overtrof al mijn verwachtingen, zeker voor de kortingsprijs van € 3,90 waar ik hem voor kocht. Anders is hij verkrijgbaar in KIKO stores en in hun online shop voor € 7,90.

Welke mascara gebruik jij momenteel?

Advertenties

3 gedachten over “KIKO Luxurious Lashes Waterproof Mascara

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s