Beauty

Chameleon inspired look

Chameleon4

Via natuurdocumentaires leer je ontzettend veel bij! Na het bekijken van de eerste aflevering van David Attenborough’s Natural Curiosities kwam ik te weten over de kameleon. Zijn magische eigenschap om van kleur te veranderen vanwege zijn onderliggende pigmenten en de capaciteit om zijn ogen afzonderlijk te kunnen bewegen. Geen wonder dat ik helemaal geïnspireerd raakte door dit wonderlijke dier.

Chameleon3Chameleon
Ter ondergrond mixte ik de Catrice Infinite matt foundation 02 honey beige samen met de Miss Sporty Morning Baby! BBcream  001 Nude radiance. Om glans te verdrijven poederde ik er ELF Tone Correcting Powder Cool over. Op de wangen kwam een warme sprankelende ELF Baked blush Peachy Cheeky en op mijn lippen wou ik een net zo poppende kleur als op mijn ogen. Een combi van P2 Perfect look! lipliner Dark pink en P2 Sheer glam lipstick Sissi.

Chameleon1

Het belangrijkste zijn de de kleurrijke ogen. Met Essence I love stage eyeshadow base op de oogleden en Sleek’s Pillow Talk eroverheen kreeg ik een mooie witte basis. Op het bewegend ooglid en binnenste ooghoek kwam Park Avenue eyeshadow Yellow terecht met erboven de donkergroene Fern, en de blauwe Orbit en Ink uit het Sleek Ultra mattes Darks palette en later ook wat onder. Om alles te blenden greep ik naar Sleek Garden of Eden palette’s Adam’s apple. Daarna nogmaals met yellow over het ooglid. Zowel boven als onder het oog gebruikte ik Essence longlasting eye pencil Hot chocolate. Voor langere wimpers koos ik L’Oréal Miss Manga.

Chameleon2

Kijk jij ooit naar natuurprogramma’s?

 

Advertenties

13 gedachten over “Chameleon inspired look

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s