Beauty

Yves Rocher verfrissende ooggel tegen wallen

Laten we een gehele Lord Of The Rings marathon houden. Natuurlijk de extended versies. Als ware “Ringer” geeks tuurden we minstens negen uur lang hoe Frodo een ring in lava moest gooien. Dit deed geen wonderen voor mijn ogen. De volgende ochtend waren mijn ogen zeer klein en opgezwollen niet zo erg als na een Harry Potter marathon. Gelukkig had ik de Yves Rocher verfrissende ooggel tegen wallen in mijn lade liggen.Yves Rocher verfrissende ooggel tegen wallen3De gel komt uit de hydra végétal lijn. De koele blauwe kleur van de petite plastic tube met een draaidop bevat 15 ml gel. Het is clean en licht in zijn verpakking en dus handig om mee te nemen .

Yves Rocher verfrissende ooggel tegen wallen2 Yves Rocher verfrissende ooggel tegen wallen1

In de ingrediëntenlijst vind je onder andere cafeïne terug. Dit verzorgende stofje vind je vaak terug in dergelijke oogproducten. Het verbetert het uiterlijk van droge of beschadigde huid door de soepelheid weer terug te brengen.

Yves rocher wallenBoven voor applicatie | onder na applicatie

Meteen na applicatie voelt de huid onder je ogen verkoeld en gehydrateerd aan. Het goedje wordt snel opgenomen en er verschijnt een wakkere gel-glow en je wallen slinken. Het verschil lijkt niet wereldschokkend, maar naar mijn gevoel is het erg verbeterd.Yves Rocher verfrissende ooggel tegen wallenDe verfrissende ooggel tegen wallen is te koop bij Yves Rocher voor €12,90, maar ik raad je ten zeerste aan om hem te kopen in een van hun regelmatige acties. Ik kreeg hem te pakken met 50% korting voor €6,45

Advertenties

10 gedachten over “Yves Rocher verfrissende ooggel tegen wallen

    1. Ik snap je punt.Volgens mij is er geen groot verschil in oogcrèmes behalve dat ´nactcrèmes´ vaak vettiger zijn. En zonnebrand slijt toch op een dag dus 24h bescherming krijg je nooit. Maar het artikel spreekt niet echt over crèmes met anti-inflammatoire stoffen als escin en cafeïne.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s