Beauty

ELF All over color stick Pink Lemonade

ELF All over color stick Pink lemonade2
Zomers wil je niet al teveel make-up op je gezicht smeren of meenemen in je tas. Als een product meerdere functies kan vervullen, is dat ideaal. ELF heeft in hun assortiment de 3-in-1 kleurenstick. Uit de zes verschillende kleuren, viel mijn oog op de de wispelturig genaamde Pink lemonade.

ELF All over color stick Pink lemonade3ELF All over color stick Pink lemonade4

3-in-1 stick voor uw ogen, lippen en/of gelaat! Die heldere kleur voor een gezonde gloed ligt nu binnen handbereik. De huid wordt meteen verzorgd en voelt zachter aan. Ideaal voor een frisse en natuurlijke kleur de hele dag door. Inhoud 4 g.

ELF All over color stick Pink lemonade1
Pink lemonade krijg je niet in een glas, maar een schattige plastic verpakking eigen aan de essentiel lijn die licht is in zowel kleur als in gewicht. Bovenop het witte plastic met de in zilver geschreven productnaam vindt je een doorzichtige plastic cap. Het systeem werkt net als die van een lipbalm, draaien om het product te krijgen. Volgens ELF kun je het gebruiken voor de ogen, lippen en wangen als highlighter of blush.ELF All over color stick Pink lemonade5ELF All over color stick Pink lemonade6ELF Pink lemonade All over stickELF Pink lemonade All over stick1

De romige Pink lemonade heeft een zoete ietwat chemische geur, die vergelijkbaar is met Fruitellas. De donkerrozen kleur heeft een zeer aanwezige zilveren shimmer. In het begin zijn de randen hoger dan het centrale gedeelte, maar na een tijd is dat geen probleem meer. Het aanbrengen kan met een kwast of direct op het gelaat. Op het einde van de dag zit het nog steeds waar het hoort te zitten op je wangen. Lippen en ogen is een ander verhaal, het gaat er veel sneller af.ELF Pink lemonade All over stick2De leuke All over color stick is te koop in de online ELF winkel voor €1,00

 

Advertenties

7 gedachten over “ELF All over color stick Pink Lemonade

  1. Het is een heel mooi kleurtje! Meestal vind ik bij zulke producten dat het maar goed staat op ofwel de lippen op ofwel de wangen. Maar dit ziet er op beide plaatsen goed uit vind ik 🙂

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s