Beauty

P2 Pure color lipstick Abbey road + P2 Luxurious eyeliner pen

P2 Pure color lipstick Abbey roadDe DM verlaten zonder even stil te staan bij de P2 is ongehoord. Ze hebben er zoveel tegen geliefde budgetprijzen. Er gingen twee items mee vanuit Duitsland terug naar België: een pure color lipstick en een luxurious eyeliner pen.
P2 Pure color lipstick Abbey road2 Na het succes van de P2 sheer glam lipstick keek ik nu naar de flamboyante broeders. De glanzende, simpele huls van de pure color lipstick lijn komt luxueus over en als extra detail staat de merknaam in de lipstick zelf gegrift. Na wat wikken en wegen werd Abbey road 63 de gelukkige. Het is een shocking pop of color. De levendige oranje kleur brengt meteen een verschil teweeg op je lippen. De lipstick heeft een stroevere formule, waardoor het stevig op je lippen blijft en je geen bleeding terug ziet komen. Het zorgt er tevens voor dat je er zeker drie uur van kunt genieten zonder een uitdrogend gevoel te ervaren.

INGREDIENTS: PENTAERYTHRITYL TETRAISOSTEARATE, ISOSTEARYL ISOSTEARATE, TRIISODECYL TRIMELLITATE,
DIISOSTEARYL DIMER DILINOLEATE, HYDROGENATED MICROCRYSTALLINE CERA,TRIDECYL TRIMELLITATE, BIS-DIGLYCERYL POLYACYLADIPATE-2, CERA ALBA, CERA
MICROCRISTALLINA, PHENYLPROPYLDIMETHYLSILOXYSILICATE, ISOAMYL LAURATE, OCTYLDODECYL PCA, POLYGLYCERYL-4 ISOSTEARATE,
TRIHYDROXYSTEARIN, ETHYLHEXYL PALMITATE, TOCOPHEROL, HELIANTHUS ANNUUS SEED OIL, ASCORBYL PALMITATE, SILICA DIMETHYL SILYLATE, BUTYLENE GLYCOL, CAPRYLYL GLYCOL,
PHENOXYETHANOL, SODIUM HYALURONATE, HEXYLENE GLYCOL, BHT, CI 47005, CI 77891, CI 15850

P2 Luxurious eyeliner pen
Naast iets voor de lippen vond ik ook iets voor de ogen. De Luxurious eyeliner pen in 10 pure black. Een simpele zwarte eyeliner als de gerestylde versie van de P2 Professional eye liner pen. Strak en zwart met glanzende letters zijn de kernwoorden voor deze pen.
P2 Luxurious eyeliner pen2 P2 Luxurious eyeliner pen1Als je net begint met make up zijn deze soort pennen ideaal voor jou, aangezien ze ultra makkelijk zijn in gebruik. De 1,1 ml pen heeft onder de dop ook een andere plastic structuur voor een betere grip. De pen heeft een puntige vilten applicator en is mooi zwart. Je kunt er smalle of dikkere strepen mee trekken, het kan in ieder geval een perfecte wing neerzetten. Het blijft haast de hele dag zitten zonder enige smudging of dergelijke. Naar het einde van de dag wordt het ietsje vager, maar het mag geen naam hebben. Wees wel voorzichtig met vocht, want daar kan hij absoluut niet tegen.

INGREDIENTS: ISODODECANE, TRIMETHYLSILOXYSILICATE, DIMETHICONE, C11-12 ISOPARAFFIN, DISTEARDIMONIUM HECTORITE, SORBITAN ISOSTEARATE, PROPYLENE CARBONATE, HYDROGENATED PALM KERNEL GLYCERIDES, HYDROGENATED PALM GLYCERIDES, CAPRYLYL GLYCOL, ALCOHOL DENAT., CI 77499.

P2 Pure color lipstick Luxurious eyeliner pen1Zowel de Pure color lipstick Abbey road  als de Luxurious eyeliner pen hebben me aangenaam verrast en verre van teleurgesteld.

De P2 Pure color lipstick 63 Abbey road is te koop voor €1,95 en de P2 Luxurious eyeliner pen voor €2,95 bij de DM.

 

Advertenties

10 gedachten over “P2 Pure color lipstick Abbey road + P2 Luxurious eyeliner pen

  1. Jammer ik denk niet dat we deze merken in NL hebben 😦 Ik ben op zoek naar een goede eyeliner pen de meeste pennen van budgetmerken drogen heel snel uit….

  2. Ik ben eigenlijk wel heel benieuwd hoelang het nog gaat duren voor P2 naar Nederland en/of België komt! Het is zo’n leuk merk dat ik me niet kan voorstellen dat ze niet een keer gaan uitbreiden 😛 Vooral de lipstick vind ik je prachtig staan! 🙂

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s