Beauty

Essence nail art tattoo pen + Aztec nails

Essence nail art tattoo pen
Essence, een budgetmerk dat zowel met hits als misses komt opdraven. De Essence nail art tattoo pen behoort jammer genoeg tot de laatste categorie.
Essence nail art tattoo pen1

een tatoeage voor je nagels! het ideale nail art product voor artistieke en creatieve nagelstijlen. met deze zwarte pen met dunne tip kun je gedetailleerde patronen nauwkeurig op de nagels aanbrengen. wanneer je klaar bent, verzegel je de textuur op waterbasis met een top coat.

Het design van de 3 ml pen is strak genoeg met zijn witte lettering op zwarte achtergrond. De tip is niet van het gebruikelijke vilt, maar van plastic. Door enkele keren te pompen met de tip komt er zwarte vloeistof vrij wat loopt naar het uiteinde. Het heeft veel weg van een nagellak-samenstelling, maar aangezien het afwasbaar is, moet het toch verschillend zijn. Door de plastic tip gebeurt het werk met velen klodders en bij teveel druk schraapt het plastic ook over de onderlaag, zeer onhandig.

AQUA (WATER), STYRENE/ACRYLATES COPOLYMER, SODIUM MAGNESIUM SILICATE, DIISOBUTYL GLUTARATE, SODIUM BICARBONATE, DIISOBUTYL SUCCINATE, DISILOXANE, DIISOBUTYL ADIPATE, PEG-12 DIMETHICONE, ETHYLHEXYLGLYCERIN, ACRYLATES COPOLYMER, TETRASODIUM PYROPHOSPHATE, PHENOXYETHANOL, CI 77266 (BLACK 2) (NANO).

De Essence nail art tattoo pen is te koop voor €1,99
Aztec nailsOm te beginnen worden er kleurrijke strepen geplaatst. Het is waarschijnlijk beter om te werken met stripers, maar met een ietwat vaste hand kom je ook al ver. De tattoo pen heb ik zo goed als mogelijk gehanteerd, zodat het niet een nog grotere knoeiboel werd.
Aztec nails2

Wat vind jij van de Aztec trend?

Advertenties

13 gedachten over “Essence nail art tattoo pen + Aztec nails

  1. Jammer dat het een misser is, want ik vin de nailart wel super awesome! Het lijkt mij moeilijk om dat patroon te maken.. Aztec.. damn! Als het vilt was geweest, dan was het beter. 😀

  2. Dat heb je echt mooi gedaan! Ik had eerst ook zo’n hele oude Essence nail-art pen, helaas kwijt geraakt en jaren later weer teruggevonden, helemaal opgedroogd natuurlijk. Volgens mij hebben we ‘m niet eens meer in het assortiment hier 😦

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s