Beauty

Inglot palette

Inglot
Inglot, een geheel nieuw merk voor mij, met Poolse roots, wat toch al meer dan twintig jaar bestaat. Na een bezoek, waar ik rustig de tijd nam om een keuze te maken (ze hebben er alles van losse pigmenten tot kwasten, dus keuze was er in overvloed), liep ik naar buiten met een quattro Freedom system palette en matchend aantal oogschaduws.
Inglot3Wat is een Freedom system? Lege palettes die je zelf naar believen kunt vullen met oogschaduws, concealers, lipproducten of poeders. Freedom system palettes kunnen vanaf een tot 40 producten passen en dat met of zonder spiegel. Ze hebben een strakke, sterke, zwarte magnetische bodem en een doorzichtige, zwaar plastic deksel. Mijn keuze viel op de Freedom palette “powders 4”, waar vier poeders perfect in kunnen. Als je de oogschaduws los koopt, komen ze in een gesloten plastic verpakking in een kartonnen doosje. Alle producten hebben een metalen bodem die magnetisch kunnen vastklikken in het palette en zich niet makkelijk laten uithalen.
Inglot7Inglot10
Mica is een van de eersten ingrediënten in alle vier de oogschaduws en bovenaan kom je, met uitzondering van de AMC, ook talk tegen. Elke oogschaduw bevat tussen 2,5 gram tot 2,7 gram.Inglot11

v.l.n.r 450|452|487|56Inglot8

Freedom System Eye Shadow 450 Pearl

Voelt glad en zijdezacht aan. Eenvoudig aan te brengen. Langhoudend en barst niet. Schilfert niet. Perfect te combineren met andere kleuren en formules. Zonder talk. Parelachtig – voor een glanzend, highlighteffect. Vrij van parabenen.

De 2,7 gram 450 heeft een donkere bessenkleur met een rode ondertoon en een glans. Het is werkelijk een zachte oogschaduw.

Freedom System Eye Shadow 452 Pearl

De aubergine-burgundy kleurige oogschaduw van 2,7 gram voelt eveneens zacht aan.

Freedom system shadow double sparkle 487

Voelt glad en zijdezacht aan. Eenvoudig aan te brengen. Langhoudend en barst niet. Schilfert niet. Perfect te combineren met andere kleuren en formules. Double Sparkle – semi-mat met kleine glitters. Vrij van parabenen. Nylon Speciale siliconen Unieke poeder met kleine deeltjes

De lichtpaarse kleur bevat kleine gouden glitters. Het voelt iets droger dan de pearl schaduws, maar nog steeds aan de lichte kant.

Freedom shadow square 56 AMC

De twee pigmentformules zorgen voor een stralend en glanzend resultaat. Superfijne, lichte formule. Bij gebruik met Duraline ontstaat er een gel die je kunt gebruiken als zeer langhoudende oogschaduw of eyeliner als je penseel 31T gebruikt. Vrij van parabenen.

AMC is de afkorting voor Advanced Makeup Component wat staat voor een matte oogschaduw met shimmer. De olijfkleurige AMC lijkt erg op de Double sparkle, maar bevat nog net iets meer sparkle.

Inglot12 Inglot15
De oogschaduws zijn meesterlijk gepigmenteerd, makkelijk aan te brengen zonder fall out en simpel te blenden. Gebruik wel een primer om het creasen tegen te werken. Inglot14 In de binnenste ooghoek bracht ik 487 aan, op de bal van het oog kwam 450, aan de buitenkant kreeg 452 een plaatsje en onder het oog kwam het contrasterende 56.

Inglot13Kende jij Inglot al?

Advertenties

13 gedachten over “Inglot palette

  1. Inglot is zo’n merk waar ik gewoon naar wil staren en alles wil hebben, maar het nooit ga dragen want het voelt zo mooi en ‘luxe’. Prachtige look heb je gemaakt!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s