Fashion

Outfit: Sweet about me

Sweet about me Sweet about me1Wat aan te trekken voor een professionele afspraak. Deze keer koos ik voor nette kleding die toch je persoonlijkheid laat zien. Dat moest vastgelegd worden: de zon stond perfect en de plaats was onbevolkt. De rok was oorspronkelijk een jurk (flashback) maar vermaakt door mijn moeder ,aangezien ik geen kleermaakster skills heb.
Sweet about me4

Lapis Lazuli ring|Knuckle ring Primark

Sweet about me3

Heels Van Haren|Rok C&A|Blouse Forever21

Advertenties

7 gedachten over “Outfit: Sweet about me

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s