Beauty

Middelbare school VS Hoge school

Als je net je middelbare school hebt afgerond en eraan denkt om verder te studeren: je vragen beantwoordt over het reilen en zeilen op een hoge school.

Advertenties

8 gedachten over “Middelbare school VS Hoge school

  1. Haha, geweldige vergelijking, ‘een filmzaalgevoel zonder entertainment’ 🙂 Da’s wel waar. Ik heb zelf in Leuven gestudeerd, en in mijn geschiedenislessen zat ZO veel volk dat het soms echt claustrofobisch werd.

  2. Bij ons in de aula houden ze soms een ‘House-avond’, dan kan je komen kijken naar een aflevering van House terwijl een prof er wat extra medische uitleg over geeft. Dus soms is het ook gewoon een filmzaal! 🙂

  3. Heel leuk filmpje! Ik zie toch ook bepaalde punten terugkomen in mijn ervaring! (Ik studeer in Hasselt)… Als is het verschil tussen lectoren aan de hogeschool en de professoren aan de universiteit soms toch wel groter! Ze zijn gewoon veel formelen in de omgang! (Nu het hangt natuurlijk wel van de prof zelf af hoor ;-))

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s