Beauty

En we zijn vertrokken III

Na een maand van hersenen-overbelasting is vandaag eindelijk mijn laatste examen. Nog een paar uur en mijn vakantie kan officieel beginnen. Voor deze zomer heb ik weer mijn doelen klaarliggen.

Bloesem1
De vakantie is vaak het moment bij uitstek om af te spreken met vrienden, aangezien de meesten dan wel vrij zijn. Of tussen de vakantiebaantjes door wat regelen.

2Zoals elke zomer stel ik weer een sportief doel op voor mezelf: proberen om minstens drie keer per week extra sportief te bewegen en daarnaast ook nog de Blogilates beginners kalender opnieuw volgen, maar hopelijk nu afmaken.

Beginners-calendar-new
3Op de planning staan ook al enkele citytrips. Aangezien ik de afgelopen maand ‘opgesloten’ zat achter mijn bureau, is een verandering van omgeving wel aangenaam. Binnenkort (als alles goed gaat) rijd ik twee keer de grens over naar een buurland van BelgiΓ«. En wie weet wat er zich nog kan afspelen.

4In mijn kast liggen er nog steeds enkele boeken te wachten. 3 leesboeken, 2 studiegerelateerde werken en 1 lesboek voor een theoretisch rijbewijs, maar dat laatste heeft geen prioriteit. Naast het lezen heb ik ook creatieve plannen, een ervan is sowieso iets creΓ«ren wat in mijn kamer kan worden opgehangen – een echte eyecatcher.

Boeken
Wat staat er bij jou op de planning?

Advertenties

15 gedachten over “En we zijn vertrokken III

  1. Gelukzak! Ik nog een volledie week examens komende week…
    Ik kijk ook al heel erg uit naar mijn ‘vakantie’ die waarschijnlijk maar van heel korte duur zal zijn eens ik mijn uitslag krijg, zal ik wsl toch weer een leerplanning opstellen

  2. Leuke plannen. Het afspreken met vrienden staat bovenaan mijn lijst. Verder gewoon heerlijk genieten van hopelijk mooi weer en vrije tijd (: En het liefst zoveel mogelijk spontane acties ondernemen met mijn vriend. Geniet van je vakantie!

  3. Wat een leuke doelen voor in je vakantie! Ik ben benieuwd naar je citytrips! Ga je daar ook over schrijven op je blog?? Fijne vakantie in ieder geval! Liefs

  4. :p bij mij nog leren tot woensdag 😦 maar donderdag of vrijdag wrs naar disneyland parijs πŸ˜€ mwhahaha

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s