Beauty

3 makeup looks with party lashes

Max&More Party lashes
Doe eens gek! Dat was exact de gedacht die door mijn hoofd ging bij het aanzien van het trio partylashes. Het zijn verre van subtiele fake eyelashes, maar ze zien er wel gaaf uit!

Max&More Party lashes2
Je krijgt drie paar nepwimpers. Ze zijn stuk voor stuk gemaakt van plastic, hebben een dikke stevige band en hebben elk iets bijzonders. Het rode paar heeft natuurlijk zijn vurige kleur en gigantische lengte. Hiermee vergeleken zijn struisvogelwimpers kort. Het blauwe paar heeft eveneens zijn opvallende kleur maar al een draagbare lengte. Er zitten ook veel haren per wimper. Het paar met stras is het meest fragiel van de drie. De steentjes die op de zoveelste dikke haar geplakt zitten, laten makkelijk los maar het effect van de wimpers is erg mooi.
Max&More Party lashes1
Bij het setje krijg je tevens een cilinder met wimperlijm. Het stokje erin, waarmee je lijm op de wimpers kunt aanbrengen, is handiger in gebruik dan de tubes wimperlijm die bij de aparte wimpersets zit. De lijm is qua kwaliteit ook beter naar mijn gevoel: doorzichtig, zorgt voor een goede hechting en een pijnloze verwijdering.Max&More Party lashes3

De wimpers kregen elk een eigen look om geheel tot hun recht te komen.
Van extreem tot iets rustiger,toch altijd speciaal.

Max&More Party lashes4 red eyelashes
Geïnspireerd op een gevonden foto verlegde ik de grenzen van oogschaduw. Met Park Avenue eyeshadow Yellow en het oranje uit het Technic Electric beauty palet kleurde ik haast mijn hele gezicht. De lippenstift die ik gebruikte was BE Intense lipstick Crazy. Het rode paar wimpers waaiert werkelijk op je wangen vanwege hun lengte. Je voelt hun volle gewicht ook en doordat de krul in de wimpers pas meer op het einde zit, komen ze in je gezichtsveld terecht
Max&More Party lashes4 blue eyelashes Max&More Party lashes4 blue eyelashes2 Max&More Party lashes4 blue eyelashes1
Het blauwe paar is aangenaam om te dragen en de lengte juist goed. De kleur combineerde perfect met de donkerblauwe kleur uit het Technic Electric beauty palet.  Verder omlijnde ik mijn ogen met het zwarte Etos waterproof kohl pencil 001 en bracht ik de zeer lichte Flormar Lipstick revolution R03 aan op mijn lippen.
Max&More Party lashes Lady Marmelade gem eyelashes4 Max&More Party lashes Lady Marmelade gem eyelashes
De look die ik paarde met de stras wimpers komt je misschien bekend voor. Het komt uit de videoclip van Lady Marmelade waar Christina Aguilera met deze make-up look rond paradeert. De ongelooflijk hoge blush is de MAXmineral blush 862 Rose. De gebruikte oogschaduws zijn Noir uit het Sleek Ultra mattes Darks palette, lichte hint van Maple uit hetzelfde palette op de oogleden en daarnaast het Etos waterproof kohl pencil 001. De lippen werden ingekleurd door een combinatie van HEMA long lasting lip paint colour 108BE Intense lipstick Crazy en 2B Lipstick Black pearl. De verdere detaillering met name de afzonderlijke stras stenen komen uit de MAX& More decorating kit en de moedervlek werd gemaakt met het eerder genoemde potlood en de P2 Professional eye liner pen.
Max&More Party lashes Lady Marmelade gem eyelashes1De MAX& MORE partylashes waren verkrijgbaar rond carnaval tegen een prijs van €0,95

Advertenties

12 gedachten over “3 makeup looks with party lashes

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s