Beauty

ELF Lip lock pencil Clear

Waarom al die verschillende kleuren lipliners aankopen, als je ook een omgekeerde lipliner kunt gebruiken om je lipstick mooi op zijn plaats te houden.ELF lip lock pencil2
Wat is nou weer een omgekeerde lipliner? Normaal gesproken vul je de lippen in met een lipliner, maar met deze lipliner omlijn je de lippen. De doorzichtige wax vult de fijne lijntjes en haalt smeren weg.
ELF lip lock pencil5

Houd uw lippenstift, lipgloss en lipliner voor verlooptint, reizen die het goede voorbeeld geeft met de gladde Lip Lock potlood. Uw lipkleur blijft stevig op zijn plaats voor continue dragen. De kleurloze formule is perfect voor iedere huidskleur en geeft een fijn lijntje rond de lip.

ELF lip lock pencil3ELF lip lock pencil7ELF lip lock pencil6ELF lip lock pencil1
De 2 gram pen werkt met een draaimechanisme. Het gaat een lange tijd mee en in het begin steekt hij zelfs boven zijn verpakking uit.ELF lip lock penciljpgHet potlood werkt als een soort gom. Door het ingrediënt olie verschuift het de lipstick die zich buiten de randen waagt. De lipstick komt daarna op het potlood zelf. Overal waar je hebt omlijnd laat het een lichte barrière van wax achter. Voor de ultieme test greep ik de lipstick Black pearl van 2B.
ELF lip lock pencil
De lipstick is op een normale manier opgebracht. De lipstick kroop na een halfuur een beetje in de lijntjes. Hierop paste ik de pen toe. De pen brengt makkelijk genoeg aan. Er is geen grote bleeding te bekennen, maar er zijn nog steeds vage tekenen van eerdere vegen. Door het potlood krijg je later op de dag ook geen last meer van uitlopende lipstick.
Het is een zeer handig hulpmiddel als je vaak naar donkere lipsticks grijpt.

ELF lip pencil2

Het ELF Lip lock potlood is te koop voor €4,00

Heb jij vaak last van “bleeding”?

Advertenties

7 gedachten over “ELF Lip lock pencil Clear

  1. Het lijkt mij ook wel ideaal, want ik heb er namelijk altijd last van. Vooral met van die glossyachtige lipsticks. Ik blijf de zwarte lipstick gaaf vinden hoor, het staat je ook nog goed! Damn gurl, wear it with flair!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s