Beauty

3Xnailart: Black lines on rebellious pink+Mint gold marmer+Orange flowers

Drie verschillende nail-arts die je makkelijk zelf kunt maken.

Black lines on rebellious pink
Black lines on rebellious pink

Paris memories 239|HEMA 04

Elke lak werd een keer gebruikt per nagel. Eest kwam de glanzende roze nagellak aan te pas. Daarna verscheen met een vaste hand een mooi zwart met glitters op de tips. Probeer hiervoor een steunpunt te vinden. Eindig met een topcoat zodat de tips minder makkelijk kunnen lossen.

Black lines on rebellious pink1
Mint gold marmer Mint gold marmer

Miss Sporty China Glaze|HEMA 859

De pracht van China Glaze, niet het merk maar deze van Miss Sporty, kwam twee keer op de nagels terecht. Laat het goed drogen, voordat je overgaat naar de volgende stap. Het marmer effect bekom je met behulp van een plastic broodzak. Verfromel de zak zodat je velen kreuken krijgt. Laat wat druppels gouden lak op een papier vallen en dop er een klein stukje zak in. Als je teveel ineens hebt opgenomen, kun je dit eraf stempelen op een papier. Stempel maar los op die nagels.
Mint gold marmer1
Orange flowers Orange flowers

Catrice Orange-Utan|H&M Coral rose

Op koningsdag kon je me zien met deze goed bijpassende oranje nagels. Twee lagen knap Orange-Utan met erop grove donkerdere Coral rose bloemen gevormd uit halve cirkels, die weeral eens waren gemaakt met een tandenstoker.

Orange flowers1

Advertenties

8 gedachten over “3Xnailart: Black lines on rebellious pink+Mint gold marmer+Orange flowers

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s