Beauty

MUA Undressed palette

MUA “Makeup Academy” Undressed eyeshadow palette,de zogenaamde dupe van het Urban Decay Naked palette aan een budgetprijs. Dit moest ik nader onderzoeken.MUA palette Undressed1Het palette biedt je nudes, bruintinen en grijze kleuren aan. Blijkbaar heeft het Naked palette haast identieke kleuren, de namen lopen trouwens ook in dezelfde buurt, maar dan aan een prijs die acht keer zoveel is. Als dat geen motivatie is. Ik had het graag willen vergelijken voor jullie, maar dat gaat helaas niet aangezien het UD palette niet in mijn bezit is. Uit andere reviews blijkt wel dat ze de minder gepigmenteerde clones zijn van de originelen.
MUA palette UndressedHet Undressed palette zit in een eenvoudige plastic verpakking, de grootte van een professioneel rekenmachine, waar makkelijk krassen opkomen. Ik vindt het trouwens echt handig als je door de verpakking heen kunt kijken niet zoals de Sleek verpakkingen. Je krijgt er een dubbelzijdige oogschaduw sponsapplicator bij. In praktijk is het toch gebleken dat deze niet al te efficiënt werkt. Het is beter om te kiezen voor een zachte oogschaduwkwast, aangezien de oogschaduws zelf ook zeer zacht zijn.
MUA palette Undressed4

A fabulous addition to the MUA Palette family, this one is the ultimate must have.
It has a great combination of nude shimmers and mattes and the colour selection is great for creating this season’s clean, natural look with highly pigmented colours.
Undressed is bang on trend with the spring summer runway filled with nude makeup looks.

MUA palette Undressed3
De oogschaduws zijn niet naamloos, maar kregen een nummer opgespeld. De eerste rij oogschaduws bestaat duidelijk uit mattes en hun shimmery tweeling. De onderste rij bestaat louter uit shimmeries en metallic oogschaduws.MUA palette Undressed5
Shade 1: Vage lichtroze als highlighter
Shade 2: Poederroze metallic
Shade 3: Weinig gepigmenteerde huidskleurige matte
Shade 4: Licht bronze shimmer
Shade 5: Taupe silk finish
Shade 6: Warm gouden shimmer
MUA palette Undressed.6JPG
Shade 7: Kaneelstok bruine metallic
Shade 8: Zoethoutbruine shimmer
Shade 9: Lichte burgundy metallic
Shade 10: Warm assig bruine shimmer
Shade 11: Donkergrijs met shimmer
Shade 12: Grijsblauwe metallic
MUA palette Undressed6

Op het wenkbrauwbot vind je Shade 2 terug met eronder de matte Shade 5. Op het oog zelf shimmert Shade 6 je tegemoet met naar buiten toe Shade 8 en onder het oog Shade 10. Centraal onder het oog ontdek je nog een beetje Shade 9. Er is een kleine fall-out kans waardoor je hier en daar wat shimmer kunt laten vallen.
MUA palette Undressed7

De oogschaduws blijven prima zitten, maar zijn niet ontastbaar voor creasing. Shades 2,6 en 9 zijn knapperds. De matte oogschaduws zijn ver van spectaculair of goed gepigmenteerd. Shades 6 en 7 zijn aangebracht haast niet verschillend van elkaar, je ontdekt moeilijk waar het ene begint en de andere eindigt. Conclusie: een mooi goedkoop huidskleurige palette met aardetinten voor de fans van shimmery oogschaduws.
MUA palette Undressed8

Het MUA palette Undressed vond ik in het Kruidvat voor de low budget prijs van €5,99

Advertenties

20 gedachten over “MUA Undressed palette

  1. Mooie kleuren!
    bedankt voor je reactie

    betreft de shampoo van Dr Organic.. je hoeft er maar heel weinig van te gebruiken.. Het ruikt erg lekker maar ik krijg er wel snel vette haren van.. In vergelijking met de shampoo van Yes to.. vind ik Yes to fijner..

    New blogpost: bloemencorso

  2. ik heb deze ook en ben er erg blij mee. ik vind het palette totaal niet lijken op het naked palette, want die heb ik ook, maar de kleuren en het pigment zijn goed

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s