Beauty

MAX& MORE kunstnagels + decorating kit

MAX & MORE kunstnagelsSinds de Essence click& go nails was mijn interesse in nepnagels verminderd tot ik de kunstnagels van MAX& MORE in de Action zag liggen. Zouden ze passen en zou het vreemd aanvoelen, maar vooral de vraag hoe goed zouden ze zijn?
MAX & MORE kunstnagels2In een pakje zitten twaalf kunstnagels in French manicure style en er zijn vijf verschillende maten. Bij het setje krijg je ook een kleine tube cyano acrylaat nagellaklijm dat 1,5g bevat. De nagels zijn gemaakt van stevig dun ABS plastic. Dat staat voor Acrylonitril-butadieen-styreen en komt met de aanbeveling om ze niet langer dan 7 dagen te gebruiken. Ze kunnen zich aan je eigen nagelvorm passen, maar een smal nagelbed is gewenster dan een breed zoals het mijne.MAX & MORE kunstnagels1Volg de richtlijnen stapsgewijs. Voor een natuurlijke uitstraling moet je zeker een goede centimeter of twee afvijlen. Met voldoende lijm aanbrengen, bedoelen ze niet dat het moet overstromen langs de zijkanten, want dan gaat je huid aan de nagel kleven. Cyano acrylaat is tevens niet gemakkelijk tegen te werken, dit is dezelfde stof die je in secondelijm kunt vinden en is onoplosbaar in water. Ga vooral niet aan je neus krabben of in je ogen wrijven als de lijm nog niet is opgedroogd!MAX & MORE kunstnagels3
De nagels voelen stevig aan, ze vallen niet af na de eerste wasbeurt (zoals met Essence het geval was) en ik heb er ongeveer drie dagen van genoten. Dit komt deels omdat ik veel met mijn handen bezig ben. De nagels gingen bij mij vanzelf los zitten, waarna ze zonder moeite eraf gehaald konden worden, terwijl het nagelbed onbeschadigd bleef. De achtergebleven lijmresten behoren tot een ander verhaal. Dagen erna vind ik nog resten en deze zijn haast resistent voor nagellakremover. Ongelakt zien ze er wel zeer vreemd uit, daarom komt er nog een stap 2.
MAX & MORE funDe volgende nagel-accessoires kit nam ik eveneens mee uit de Action. Erin zitten: een klein wiel met twaalf diversen accessoires, een 2ml miniflesje topcoat, een houten stokje en dezelfde tube lijm.MAX & MORE fun1Het wiel bevat fimo aardbeien, fimo citroenen, fimo harten, parels in drie kleuren, strass en confetti. Het werkt met een draaisysteem, waardoor je nooit meer dan een vak tot je beschikking hebt. Handig voor het geval je vaak dingen omstoot.
MAX & MORE fun (1)
MAX & MORE fun (2)Zoals je kunt zien, ontdek je soms nog de witte rand van de nepnagels. Een goed dekkende nagellak is dus aan de orde. De accessoires moet je normaalgesproken met het houten stokje moeiteloos kunnen aanbrengen, maar ik kon er niet mee overweg en heb gebruik gemaakt van een pincet. Hierover kwam de bijgeleverde topcoat waardoor het geheel ongeveer 2 en een halve dag lang bleef zitten. In gedachten houden dat deze accessoires zeer veel te verduren krijgen bovenop de nagels.MAX & MORE fun (3)Zowel de nagels als de accessoire kit zijn leuk en goedkoop voor een speciale gelegenheid, maar voor elke dag laat ik liever mijn echte nagels groeien.

De Max More nagelset kralen+lijm+nagellak is te koop voor €1,19 en de Max More kunstnagels+lijm voor €0,54 in de Action.

Heb jij ooit kunstnagels gehad?

Advertenties

10 gedachten over “MAX& MORE kunstnagels + decorating kit

  1. het zijn mooie nagels maar zo jammer dat je die lijm ziet zitten.. maar dat is altijd zo, ook bij een duur merk. zoals jij ze hebt versierd en gelakt vind ik het wel mooi

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s