Beauty

ELF Lipstick Gypsy

ELF lipstick Gypsy3
Een echte ELF ervaring is pas compleet als het lipstickdepartement op de proef wordt gesteld. Om die reden probeerde ik de ELF lipstick in Gypsy. Ook kreeg deze specifieke lipstick een thumbs up van Lisa.

ELF lipstick Gypsy1
Bied je lippen langdurige kleur en glans. De zijdeachtige formule hydrateert en verzorgt uw lippen.

ELF lipstick Gypsy2ELF lipstick GypsyELF lipstick Gypsy4
De verpakking kan ermee door, maar laat wel duidelijk zijn kostprijs zien. Een lichte zilveren huls met glanzende lettering. Het handige aan deze verpakking is het doorzichtige gedeelte. Trouwens, waarom heet het eigenlijk Gypsy?ELF lipstick Gypsy7ELF lipstick Gypsy5
Gypsy is een vrij matte ontzettende gepigmenteerde flamingo roze lipstick met een soort waxy finish. De geur is net zo etensgerelateerd als hun lipgloss. Het ruikt naar iets zoets wat zich bevindt tussen limonade en frambozensnoep.
ELF lipstick Gypsy6De lipstick hydrateert inderdaad en niet onbelangrijk: het blijft zeer goed zitten, zelfs na een lasagne met olijfolie zijn je lippen nog toonbaar, maar bijwerken is een optie. Nog een pluspunt van deze lipstick is dat de kleur je tanden optisch witter laat lijken vanwege de koele ondertoon.
ELF lipstick Gypsy8Gypsy ziet er goedkoop uit, maar de lipstick zelf i heel mooi en zeker zijn minimaal bedrag waard. De Elf lipsticks uit de Essentiel-lijn komen in 12 kleuren en kostten ieder €1,00

Advertenties

6 gedachten over “ELF Lipstick Gypsy

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s