Beauty

Asian poses

Asian pose1
Schattige poses die worden toegeschreven aan Aziaten. [Een ander soort artikel dan jullie gewend zijn van mij] De ene noemt het Kawai en de andere algemeen Aziatisch. Poging een tot zestien. Ik heb hier echt geen onderzoek naar gedaan en speelde maar wat.
Asian poses2Er zijn zelfs quizen die je laten weten welk pose jouw op het lijf geschreven is. Blijkbaar ben ik een V-teken of Okay, wat duidt op het moto ‘Het leven is goed!’ en dat laat zien dat ik een blij en energetisch type ben.Asian pose2

Advertenties

26 gedachten over “Asian poses

 1. Aziaten zien zonder deze poses vaak al heel schattig uit, mijn vriendin is namelijk ook Aziatische en zelfs zonder make up ziet die er best schattig uit.

  Eigenlijk zou je eens Kpop muziek video’s moeten kijken, want die vrouwen zien echt pas schattig uit 😉 .

   1. Ja over die Kpop artiesten is inderdaad waar, maar helaas is daar nu een veranderd trend gaande in dat wereldje.

    Eerst was het nog veelal Girls Generation schattig achtig, maar nu worden die artiesten in van die strakke outfits geduwd met hotpants en dergelijk en sommige groepen komen wel heel sletterig over.

    Ohja ik ben inderdaad Kpop fan 😛 Mijn vriendin zegt soms wel eens dat ik eigenlijk een Aziaat ben, omdat ik meer van China gezien heb dan haar en zij is afkomstig uit Hong Kong 🙂

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s