Beauty

Room makeover

Een slaapkamer hoort rustgevend te zijn en eindelijk voelt de mijne weer zo. Er zijn een heel aantal jaren verstreken sinds ik koos voor paars op mijn muren: rebels en jeugdig, maar het paste niet meer.Room makeover9

Geen verschil in meubilair of decoratiestukken, toch heeft de witte muurkleur een groot impact op de sfeer die de kamer uitstraalt. Het ziet er clean en volwassener uit. Wit over paars aanbrengen was trouwens geen peulenschil, het heeft wel liefst vier lagen gevraagd.Room makeover2Het eerste wat eraan moest geloven waren de kastknoppen, die niet eens mijn keuze waren. De blauwe zeesterren zijn prima voor je strandhuis in de Cariben, maar niet in mijn kamer. Ze werden vervangen door oude gouden ronde knoppen.Room makeover5De gevonden Ikea schaal en wit beddengoed uit de HEMA. Ook eeuwig bloeiende rozen van de Action, die later plaats hebben moeten maken voor echte witte kersenbloesemtakken (zichtbaar nog niet in die fase).Room makeover11Room makeover6Room makeover7Mijn geliefde Canada landkaart hangt er weer! Terugkeer van de cactussen en Jip& Janneke’s “Life is complicated” mok. Twee foto’s aan de muur waar de spiegelende eigenschap van helder water en de speling van zonlicht zorgen voor een prachtig moment.Room makeover8Room makeover10Room makeover12De vernieuwde kamer is schoner en duidelijk groener. Ik ben er zeer trots op.
Room makeover13

Advertenties

13 gedachten over “Room makeover

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s