Beauty·Food

March Favorite YouTubevideos

Het was weer eens hoog tijd voor een update op het Youtube-video gebied. Kun je geloven dat de laatste van vorig jaar november dateert? In mei kwamen veelal informatieve video’s in mijn geschiedenis te staan over onderwerpen die ik persoonlijk erg boeiend vindt: Koreaanse beauty-tips, Aziatische schoonheidsoperaties en eten in het geheim.

I Want A Gangnam Style Face: S. Korea’s Bizarre Surgery Trend. Het was vooral de titel die mijn aandacht trok. Het is een korte documentaire over de laatste beautytrend in Korea, namelijk plastische chirurgie vanwege de Gangnam industrie. Oke ik vind de Koreaanse beroemdheden ook knap, maar niet genoeg dat ik om die reden mijn kaak ga laten bijschuren, dubbel ooglid-operatie of neusverkleining ga ondergaan. Eveneens vond ik de video ‘China’s Tortured Beauties: Make Me /Look Western‘  ook zeer interessant.

De serie waar ik de laatste tijd graag naar kijk, aangezien ‘How I met your mother’ nu is afgelopen, is ‘Secret eaters’. Het is een serie die in dezelfde categorie valt als ‘Supersize VS Superskinny’, waarvan ik ongeveer alles heb bekeken en draait rond de Britse bevolking die steeds meer eten zonder erbij na te denken wat leidt tot zwaarlijvigheid of zelfs obesitas. Dit aan de hand van vrijwillige testpersonen die maar niet begrijpen hoe het komt dat ze steeds zwaarder worden.

Het programma ‘Get it beauty’ is ook van Koreaanse oorsprong. Een show waar het helemaal draait om beauty. Vaak zie je steeds een andere make-up artiest aan het werk, die weer zijn of haar eigen techniek laat zien. Ook allerlei beauty tips en trucs komen aan bod en deze zijn sterk trend gebonden. Zo krijg je veel informatie over het verkrijgen van een zeer gehydrateerde huid aangezien ze daar veel belang aan hechten. Trouwens, de presentators en zelfs het publiek zien er negen op de tien keer fantastisch uit, maar serieus piekfijn. Als je interesse hebt, er zijn echt een boel afleveringen die je kunt bekijken.

Zou jij een chirurgische ingreep laten uitvoeren om schoonheidsredenen?

Advertenties

10 gedachten over “March Favorite YouTubevideos

  1. Die laatste heb ik wel is gezien, vind het jammer dat het steeds maar een segment is die word gesubbed ipv de hele show :’D. De publiek ziet er inderdaad soort van perfect uit :’).

  2. Lijken me interessante series, vooral die over de chirurgische ingrepen! Zelf zou ik denk ik niet snel zoiets doen, maar tja je weet nooit natuurlijk; zo had mijn oma haar oogleden laten corrigeren omdat ze irritant over haar ogen gingen hangen, kijk dan snap ik het wel, maar puur om er “perfect” uit te zien snap ik niet.

  3. Ik zou geen plastische chirurgie doen 😛 Wel goed dat het laatste filmpje is ondertiteld! Ik vind Koreanen altijd wel een net volk (in Toronto tijdens mijn stage een aantal ontmoet), heel vriendelijk en idd very fashionable 😀

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s