Fashion

Outfit: Step into my office

Step into my office1Paasvakantie, op dit moment bestaat er geen mooier woord voor vrije tijd. En waarom nou een eerder zakelijke outfit? Vrij is een overdreven term, want geloof het of niet, ik ga de boeken niet laten verstoffen. Aangezien we dit semester geen blokperiode hebben, heb ik de vakantie haast helemaal volgepland met leerstof. Het is nog de vraag of in de praktijk dit ook echt gebeurt, maar de intentie was er.

Natuurlijk heb ik ook andere dingen buiten lijvige schoolboeken bekijken op de agenda gezet. Namelijk lijvige leesboeken verslinden. Niet zo kort geleden heb ik het laatste deel van de Divergent trilogie uitgelezen, precies drie dagen voor de filmrelease in België, net geen vier (get it, insider joke). Waarna ik eindelijk een Boekenfestijn boek heb geopend, Death comes to Pemberly van P.D. James. Graag zou ik ergens nog een citytrip naar Brugge willen tussen proppen. Een dag met vriendinnen afspreken. Naast dit alles ga ik vijf maal avondeten koken en met een iets verhoogde moeilijkheidsgraad in vergelijking met de vorige keer. ()
Step into my office

Top H&M|Blazer Primark|Lapis Lazuli ring|Schoenen CarrefourStep into my office3Hoe ziet jouw paasvakantie eruit?

Advertenties

18 gedachten over “Outfit: Step into my office

  1. Hele leuke outfit. Staat je goed.
    Ik kan alleen niet goed zien of je schoenen nou plat zijn? Of heb je hakken aan. Hoe dan; leukk.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s