Beauty

Sleek Ultra mattes Darks palette

Sleek ultra mattes dark (2)
Toen was het de beurt aan Sleek palette nummer 2 die toevallig ook nog eens V2 heet. Matte oogschaduws staan vaak synoniem voor licht gepigmenteerde en moeilijk aan te brengen kleuren. Niet met Sleek!
Sleek ultra mattes dark (9)Sleek makeup I-Divine palette in Ultra mattes V2 Darks heeft een uitgebreide selectie van acht donkere kleuren gecombineerd met vier lichtere voor de mogelijke schitterende smokey eyes, zonder enige schittering wel te verstaan. Je herkenbare slanke, zwarte Sleek verpakking, die zeer gemakkelijk te stacken zijn, met erin spiegel, applicator en twaalf oogschaduws van elk 1,1 gram.Sleek ultra mattes dark (10)
Donkere oogschaduws die je ogen omkaderen, kunnen ze echt laten spreken. Aangezien deze ook nog eens matte zijn, oogt het allemaal iets natuurlijker.

Ultra Matte Darks are creamy and super blend-able. Due to the intense colour, a little goes a long way. The browns, blues and purples ideal for contouring and creating intense eyes. The light creams and whites are also perfect for highlighting inner corners or your brow bone.

Sleek ultra mattes dark (8)Sleek ultra mattes dark (5)
Het grootste deel van de oogschaduws hebben een zeer romige textuur met een aantal uitzonderingen die eerder chalky aanvoelen. Ook is de ene al wat kruimeliger dan de andere, maar niks wat een tik met de kwast niet oplost.
Sleek ultra mattes dark (3)

Orbit|Ink|Highness|Noir|Dune|Pillow talk

Orbit: Je favoriete warm turquoise
Ink: Een rijk donkerblauw
Highness: Lichter violet
Noir: Zeer kruimelig grijzig zwart
Dune: Wat harder gele zandkleur
Pillow talk: Chalky wit

Sleek ultra mattes dark (4)Thunder|Maple|Flesh|Paper bag|Villan|Fern

Thunder: Zacht grijs
Maple: Een moeilijk te verkrijgen bordeaux rode kleur
Flesh: Wat harder huidkleurig oranje
Paper bag: Houtbruin
Villan: Donker aubergine
Fern: De perfecte magische boskleur.

Sleek ultra mattes dark (11)
De ooglook is geïnspireerd op een kolibri, ultra schattige vogels die ongelooflijk snel met hun vleugels kunnen bewegen. Als highlighter voor de binnenste ooghoek en voor onder de wenkbrauw heb ik gerust op Pillow talk met als transitiekleur Dune, aangezien dit haast mijn huidskleur is. Op het ooglid van binnen naar buiten ontdek je Orbit, Ink en Fern. Dichter bij de wimperlijn Villan en tussen de wimpers zowel boven als onder Noir. Maple onder het oog en naar de binnenste ooghoek toe een beetje Flesh.Sleek ultra mattes dark (12)Flesh en Dune gaan waarschijnlijk de minst gebruikte kleuren worden, aangezien ze zo dicht bij mijn huidskleur liggen. De onderste rij van het palette krijgt mijn voorkeur. Het bevat mijn drie favoriet kleuren namelijk Maple, Villan en Fern. Overal is de pigmentatie zeer goed enkel creasen deze oogschaduws redelijk snel. Dat terwijl ik elders enkel lees over hun lange draagtijd. Niettemin, is het een knap palette met een mooie selectie aan kleuren!
Sleek ultra mattes dark (13)Het Sleek Ultra mattes Darks palette is te koop voor £7,99.

Advertenties

21 gedachten over “Sleek Ultra mattes Darks palette

  1. omggg, die look staat je echt heeel erg goed zeg! Zo mooi met het rode/roze eronder! Nu klink ik waarschijnlijk heel erg fake, maar ik ben serieus! (:
    En zulke mooie kleuren zeg, het is dat niet zulke kleuren draag anders had ik mijn nicht gevraagd om hem te kopen voor me :O. -Ze zit nu in Engeland haha-

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s