Fashion

Outfit: Oh, happy day

Het wordt vandaag een mooie zonnige dag, alleszins als we het meteo-station mogen geloven. Het zou niet de eerste keer zijn dat ze er naast zaten. Maar we beginnen de dag vol positiviteit: lach op je gezicht en al die andere positiviteitszinnen. Straks nog het dilemma wat moet ik aan. Ik probeer toch het weer in gedachten te houden bij mijn kledingkeuzes. Dus het wordt een dag met blauwe lucht en een temperatuur rond de 8 graden… Hebben jullie dat ook altijd?Oh, happy day (2)

De radio staat nog even op Nostalgie voor de Top duizend klassiekers, voordat ik naar mijn les moet. Waarschijnlijk is dit het meest ontspannende deel van mijn dag – geniet. Eten en muziek, meer heb je niet nodig (behalve goed gezelschap misschien).

Oh, happy day (3)Ketting H&M|Top H&M|JeansΒ C&A

Op een schaal van 1 (minder) tot 10 (zeer): hoe positief voel jij je nu?

Advertenties

23 gedachten over “Outfit: Oh, happy day

 1. Wat een mooie foto’s! Hier schijnt het zonnetje heerlijk en ik hoef helemaal niks te doen tot 5 uur. (Behalve leren, maar goed de zon schijnt, dus dat stel ik vast uit). Fijne dag!

 2. Leuk. Bordeauxrood staat je prachtig. En leuk dat je geen skinny jeans draagt. Is weer eens wat anders!

  Mijn cijfer: 5

  1. Dankjewel Nilou, uhm deze komt eigenlijk van de C&A (foutje) en dat was wel al een tijd geleden. Maar misschien zie je er nog eentje hangen bij Clockhouse C&A.

   1. Oeee, ja daar ben ik zo lang niet langs geweest, ze hebben wel altijd een leuke collectie. Yes, heb ik iets om naar uit te kijken voor het weekend, bedankt!

 3. Leuke outfit foto’s! Weet je toevallig nog waar je de ketting heb gekocht? Op dit moment voel ik me een 7. Druk op stage terwijl ik de afgelopen dagen liever van het mooie weer had willen genieten, maar helaas. xx

  1. Dankjewel! Bij de H&M een aantal maanden geleden, maar hij was toen al in de koopjesbak, dus waarschijnlijk ga je hem niet meer terug vinden. Zeker weten dat er wel nog dupes zijn/komen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s