Beauty

Veel te doen, weinig tijd

Hoe snel de uren voorbij vliegen, net wanneer je wel een dag extra wil. Vast een zeer herkenbare situatie.

Het valt allemaal nog te relativeren, maar het schoolwerk stapelt naar mijn gevoel mooi op en dat bezorgt mij enige druk en slaaptekort. Visualiseer je wallen van hier tot Tokio, geen flatterend zicht. Daarbovenop was ik vorig weekend verkouden, wat helemaal niet zo’n ramp was behalve voor iemand die erg overdrijft als ik (daar dat was de waarheid). Niet dat ik niets heb gedaan, oh nee. Tevens had ik vanaf deze week twee vakken die terug ingeroosterd werden (door moeilijkheden waren die uitgevallen) en natuurlijk zijn dit wetenschappelijke vakken, die ook nog eens hun aparte oefensessies met zich meebrengen. Ik heb zelfs nog geen enkel leesboek van het Boekenfestijn opengeslagen.

Ik kan een heleboel kleine ergernissen loslaten, maar het punt is dus dat het artikelen posten waarschijnlijk onregelmatiger wordt.

Liever een degelijk artikel waar ik met een aandachtig hoofd aan heb gewerkt dan een afgeraffeld artikel die ik slaapdronken heb geschreven ter wille van iedere dag iets nieuws te laten verschijnen, want dan krijg je een dergelijk artikel als dit. Ik heb nog een dozijn ideeΓ«n, ze moeten enkel uitgewerkt worden.

Verder wens ik je een prettig weekend!

Advertenties

11 gedachten over “Veel te doen, weinig tijd

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s