Beauty

ELF Baked blush Peachy Cheeky

Vandaag geserveerd: een baked blush vers uit de oven waardoor je je Peachy cheeky gaat voelen. Een gebakken poeder miste nog aan mijn verzameling, dus het werd hoog tijd om dit onbekend terrein te gaan verkennen.ELF Baked blush Peachy cheeky1Een klassieke dome-vormige verpakking voor deze blush is voldoende. De doorzichtigheid van deze beslissing maakt het mogelijk om makkelijk te zien welke blush je in handen hebt. Het moeilijke gedeelte ontdek je wanneer je hem wilt openen. Het ligt misschien aan mij, maar ik heb er best moeite mee-met andere woorden: geen risico op een ongewenste opening.
ELF Baked blush Peachy cheeky2
ELF Baked blush Peachy cheeky3

Laat u betoveren door deze blush met een zijdeachtige en smeltende samenstelling! De blushes worden op terracotta schalen gebakken in ovens, hierdoor onstaan blushes met een prachtige, diepe pigmentatie en superfijne glans. De formule met actieve extracten van jojoba, roos, zonnebloem, abrikoos en druif zorgt ervoor dat de huid zichtbaar gevoed wordt.

ELF Baked blush Peachy cheeky4ELF Baked blush Peachy cheeky5ELF Blush Peachy Cheeky5Peachy Cheeky is een en al gouden shimmer! Het is een apart gezicht om die bronzen aders in de blush tegen te komen. Dit is wat de normaal geziene zalmroze blush net wat meer in de richting van subtiel perzik duwt. Op de jukbeenderen doet het dienst als een warme highlighter met de toevoeging van een lichte oranje toets. De blush is ideaal om de komende zomer te gaan dragen, zeker als de zon gaat schijnen zal deze blush je gezicht laten stralen. 

ELF Blush Peachy Cheeky6ELF Baked blush Peachy Cheeky is te koop voor €4

Advertenties

7 gedachten over “ELF Baked blush Peachy Cheeky

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s