Beauty

ELF long wear lipliner bitter

ELF long wear lipliner bitter
Voor het optimale resultaat hoort bij een donkere lippenstift een donkere lipliner en die is gevonden onder de naam ‘Vochtinbrengend lippotlood met kleurvaste formule’ in de kleur ‘Bitter’.
ELF long wear lipliner bitter3
ELF long wear lipliner bitter4
Het potlood komt in de meest eenvoudige vorm. Hout met metallic zilver uiterlijk, plastic dop, glanzende zilveren letters en kleur die terugkomt op de achterkant. Leuke bonus is de puntenslijper die je erbij krijgt, zodat je nooit zonder een scherpe punt zit.ELF long wear lipliner bitter1

Het zijdezachte Pro-Vitaminecomplex™ streelt de lippen met natuurlijk duurzame, kleurvaste en hydraterende kleurpigmenten . De formule kan worden gecombineerd met elk lipverzorgingsproduct van e.l.f. Inhoud 1 g.

ELF long wear lipliner bitter2ELF long wear lipliner bitter5In potloodvorm lijkt de kleur net op degene, iets bruinere, die je terugvindt op Elf’s site. Echter is dit niet de kleur die je krijgt.ELF long wear lipliner bitter6

Weet je nog toen je vroeger waskrijttekeningen maakte, nou dat is ongeveer hoe deze lipliner werkt, maar dan in het donkerrood-roze. De applicatie gaat vlot, iets stroever dan smeuïge lipliners maar niet moeizaam(hopelijk was dat duidelijk)

ELF lipliner Bitter
Anderen zouden bitter kunnen worden om deze geweldige kleur, ik vind hem werkelijk fantastisch. Donker en opvallend. Je voelt dat het op basis is van wax en die specifieke matte wax glans krijg je er ook bij (zolang je de lipliner solo draagt). Het het voelt iets droog aan, maar daardoor blijft hij wel opvallend lang zitten. Het geeft haast niet af in aanraking met vetvrije vloeistoffen of oppervlaktes, dat is ook de grens.
ELF lipliner Bitter1De ELF long wear lipliner voor de prijs van €1 met deze pigmentatie hoor je geen negatieve kik uit mijn mond.

Advertenties

10 gedachten over “ELF long wear lipliner bitter

  1. Prachtig, je lippen zijn perfect. Mijn lippen zijn dun, helaas pindakaas. En maybe ga ik dit potloodje ook bestellen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s