Beauty

Sleek Garden of Eden palette

Sleek Garden of Eden paletteVanaf het moment dat ik Sleek tegenkwam op het internet, was ik al enorm benieuwd naar hun palettes. Het eerste palette dat onder handen werd genomen, was het Garden of Eden palette, de naam alleen al brengt zoveel beloftes met zich mee. Garden of Eden zit vol met knappe minerale tinten van Moeder Aarde voor spectaculaire zware of eerder natuurlijke alledaagse ooglooks.

Enhance what mother nature gave you with the striking, beautiful colours of our new Garden of Eden i-Divine palette. An earthy, nature inspired palette that echoes the hues of a stunning tropical jungle with ultra-wearable earthy browns, dusky purples and organic greens.

Create ethereal daytime eyes with the warm bronze and taupe shades by blending across the top and bottom lash line. For an intense vibrant finish, blend green shades into the inner corners to enhance and widen eyes, or along the lower lash-line for a statement look

Sleek Garden of Eden palette1
Sleek Garden of Eden palette2 Sleek Garden of Eden palette3Het palette hier is in zijn unieke limited edition hoes van geprinte slangenhuid, hoe toepasselijk. Verder is het een typisch Sleek palette, een en al stylish zwart. De twee verschillende glanzende lettertypes zijn erg leuk samen, de ene zwierig en de andere strak. Binnenin vind je een brede spiegel en een tweezijdige applicator.Sleek Garden of Eden palette4
De 12 minerale oogschaduws, met heerlijke bijpassende namen die elk 1,1g bevatten, lopen van bruin tot paars en groen en kun je indelen in shimmer, metallic, matte of met gouden glitters. De shimmer-en metallic kleuren zijn hartstikke gepigmenteerd en simpelweg prachtig, maar hoe matter hoe droger en moeilijker om mee te werken.
Sleek Garden of Eden palette5 Sleek Garden of Eden palette5a
Sleek Garden of Eden palette6

Gates of Eden|Eve’s kiss|Paradise on earth|Python|Forbidden|Flora

Gates of Eden: Shimmer gouden-koperkleur
Eve’s kiss: Shimmer lila
Paradise on earth:Metallic warm donkerpaars
Python: Metallic donkere houtbruin
Forbidden: Satin harder taupe met zilveren glitters
Flora: Matte maroonbruin.
Sleek Garden of Eden palette7

Entwined|Adam’s Apple|Fig|Evergreen|Fauna|Tree of life

Entwined: Matte harder grijsbruin met gouden glitters.
Adam’s Apple: Fris matte lichtgroen
Fig: Metallic licht olijfgroen
Evergreen: Metallic zacht groen
Fauna: Metallic grijzig groen
Tree of life: Matte mosgroen

De meeste kleuren van het Garden of Eden palette laten terugkomen, was in zekere zin een challenge daarnaast werk ik ook niet vaak met groenkleuren.Sleek Garden of Eden palette9

Tree of life heb ik gebruikt als basis voor het bewegend ooglid met opbouwend erover eerst Fauna en daarna Fig. Onder mijn oog zitten de matte Adam’s Apple en Flora. In mijn binnenste ooghoek Gates of Eden en boven mijn oog de paarskleuren Python en Paradise on earth. Meer naar binnen toe vind je Eve’s kiss.

Sleek Garden of Eden palette10

Eerst het slechte nieuws met name de pigmentatie van Entwined, Adam’s apple en Forbidden, maar daar tegenover heb je mijn absolute favorieten Fig, Paradise on earth en Python.

Over het algemeen zijn de kleuren schitterend. De shimmers laten je ogen sprankelen. Zowel paars als groenkleuren staan geweldig bij bruinogige, toch is dit zeker een palet die ieder kan bekoren. De matte kleuren blijven goed zitten. Het zeer lichte creasen begon bij mij na ongeveer drie uur (zonder oogschaduwbasis), maar je moet weten dat ik met oogmake-up en al was gaan joggen en zelfs na een rondje zat hij er nog perfect op! Deze pret duurde alles bij elkaar zes uur (wat lang is voor mijn oogleden).

Sleek Garden of Eden palette8

Het Sleek MakeUP I Divine Eyeshadow Garden of Eden palette is te koop voor £7,99. Het perfecte excuus voor een citytrip naar Londen of online te bestellen.

Advertenties

16 gedachten over “Sleek Garden of Eden palette

  1. Ik heb dit palette al op verschillende blogs zien voorbij komen en de meeste waren wel enthousiast. Prachtige kleuren en mooie look heb je gemaakt!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s