Beauty

Tag: get to know me better #2

De fantastische Hazel heeft mij genomineerd voor de Get to know me better tag, die gek genoeg verschilt van de get to know me better tag die ik in januari 2013 invulde.

Is je haar van nature steil of gekruld?
Aangezien ik Chinees haar heb is de kans ongelooflijk groot dat het van nature steil is en dat is ook het geval. Wel opmerkelijk dat over de jaren heen mijn haar minder steil is geworden.
Draag je dezelfde stijl elke dag of verander je het dikwijls?
Het hangt af van het weer en mijn dagplanning Enkel een zwierige rok of jurk bij windkracht 8 is geen goed idee of je zondagskleren dragen op een lesdag heeft geen nut.
Outfits of the month1
Hoe vaak verander jij je nagellak?
Als ik on a roll ben, kan dat om de drie dagen zijn of het hele andere einde: juist een maandlang nagellak loos. Rekening houdend met de lessen waar je verplicht bare nailed moet verschijnen. Daarnaast val ik niet graag in herhaling.
Nailart
Hoelang neemt het je om je make-up te doen?
Voor enkel de basics kan het tien minuten in beslag nemen, maar voor een complete look met alles erop en eraan kan ik rustig een uur lang met mijn kwasten spelen. Onwijs lang, maar daartussen zing ik nog met de radio mee, twijfel ik aan de geschikte combinatie oogschaduws en lipkleur. Goede dingen hebben nu een maal tijd nodig.
Wat doe je eerst: ogen of gezicht?
Ik geloof sterk in een stappensysteem. Eerst de onderlaag met name de kleurcorrectie en daarna pas de ogen.
Verzamel je make-up of koop je enkel wat je nodig hebt?
In de eerste plaats, wanneer is make-up echt noodzakelijk? Ik koop het omdat ik het fijn vind, oeps dat klinkt als een shopahollic, rewind, ik koop make-up omdat het de middelen zijn die een gezicht kunnen verfraaien en jezelf zekerder kunnen maken.
Hoe vaak draag jij valse wimpers?
Heel zelden, enkel voor grootse make-up looks, daarom ook dat ik vrij slecht ben in het plaatsen van wimpers-lak aan oefening.
Maak jij elke dag een full face make-up look?
Helemaal niet. Full face betekent voor mij foundation, poeder, highlighter, bronzer, mascara,… Dat is een boel om elke dag te dragen.
Draag jij make-up wanneer je thuis bent of bij familie?
Als ik iets van plan ben wel, maar op een doordeweekse dag loop ik make-up loos rond. Geen reden om je huid niet te laten ademen en het risico op verstopte poriën te lopen.
Hoeveel high end producten bezit jij?
Eentje: de Clinique Chubby stick voluptuous violet en deze heb ik dan nog gekregen ook.
Chubby stick9
Hoe vaak verwissel jij van handtas?
Afhankelijk van de bestemming grijp ik naar een andere tas.
Om gigantisch te shoppen gebruik ik een zwarte H&M schoudertas, voor kleinere shoptrips een regen afwerende HEMA cross bag, voor lessen een grote zwarte Bershka tote en voor korte formelere gelegenheden een zwarte fake Chanel. Ik ben dol op zwarte tassen om de praktische reden dat ze vaak wel passen bij mijn outfit en zeker mijn haar.
Links-of rechtshandig?
Over het algemeen rechtshandig, maar om de een of andere vreemde reden linkshandig voor het eten met bestek. Behalve bij friet, pizza of pitabrood, dit is echt vingervoedsel naar mijn mening. Een pizza eten met mes en vork is gewoon fout.
Hoe lang ben jij?
Een vrij lange Chinees van 1 meter 68. In China zou ik vast een reus zijn.
Hoe blog jij?
Normaal gesproken maak ik eerst de foto’s voor een artikel en schrijf daarna pas het artikel op mijn laptop.
Welke camera gebruik jij voor je blog?
Voor de foto’s te maken neem ik de Canon SX160IS in de hand en voor de video’s stel ik de JVC Everio op.
Canon
Lees je de reacties op je blog?
Zeker weten. Ik lees alle reacties: soms duurt het wat langer, maar het lezen gebeurt zeker. Ik hoor graag wat iemand anders zijn mening is of welke informatieve inbreng iemand heeft.

Advertenties

8 gedachten over “Tag: get to know me better #2

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s