Beauty

ELF Luscious Liquid Lipstick Cherry Tart

Een van de eerste dingen die ik bij ELF in mijn virtueel mandje wierp was de Luscious Liquid Lipstick Cherry Tart. Een haast perfect alliteratie van de naam kun je ook terugvinden in het Nederlands onder Verleidelijke vloeibare lipstick. De eerste productreview van ELF, van waarschijnlijk een hele resem die nog aan bod moeten komen, heeft mij helemaal verrast en overtuigd!

Luscious liquid lipstick Cherry tart

Ik kan je nu al vertellen dat alle producten goed verpakt aankwamen in hun eigen verpakking en vaak ook nog in een kartonnen doosje. De Luscious Liquid Lipsticks komen in elf kleuren waaronder Cherry Tart.

Luscious liquid lipstick Cherry tart3

Maak plaats voor een ware kleurentherapie! De combinatie van intensief hydraterende bestanddelen en natuurlijke pigmenten kleuren en voeden uw lippen langdurig. Deze verleidelijke vloeibare lipstick creëert een draagbare kleur die heel uiteenlopende huidtypes en stijlen flatteert.

Draai voor gebruik 10 tot 20 keer aan de pen of tot de kleur zichtbaar wordt. Breng een kleurlaagje aan en herhaal naar hartenlust.

Luscious liquid lipstick Cherry tart4 Luscious liquid lipstick Cherry tart5

Elf heeft gekozen voor een huls van doorzichtig plastic. In mijn ogen een wijze keuze. Ten eerste maakt dit het product nog budgetvriendelijker want er worden geen verfkosten toegevoegd en deze eerlijke vorm laat eveneens de mechanica van het draaisysteem zien. Niet te vergeten, is de kleur zo ook meteen zichtbaar. Simpel kan voldoende zijn.

Luscious liquid lipstick Cherry tart12

De 1,5 g lipstick kun je op je lippen smeren met de zachte applicator. Het is wat anders dan zo’n afneembaar borsteltje, toch is het eigenlijk wel fijn en handig om er snel mee te werken.Luscious liquid lipstick Cherry tart9 Luscious liquid lipstick Cherry tart10

Voor de duidelijkheid Cherry Tart lijkt niet op de kleur die je op ELF’s website ziet terugkomen. Het is een lichte gloss die je vanaf sheer tot iets rozer kunt opbouwen, maar het zal altijd een draagbare hydraterende tint blijven. Het voordeel van een lipstick in vermomming van een lipgloss is de lak aan plakkerigheid in de substantie, terwijl het wel goed op je lippen blijft ‘plakken’. Je zou haast vergeten dat er iets op je lippen zit. Daarnaast ontdek ik een zweem van munt, die mij laat hongeren naar humus.
Luscious liquid lipstick Cherry tart11

Ik ben erg tevreden met Cherry Tart en heb mijn oog al laten vallen op zijn rode zuster Ruby Slipper. De verleidelijke vloeibare lipstick is te koop voor de minimale prijs van €1,00 

Advertenties

11 gedachten over “ELF Luscious Liquid Lipstick Cherry Tart

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s