Beauty

L’Oréal Elvive Full Fiber shampoo

L´Oreal Elseve full fiber2

Voor de meeste mensen betekent verdikken iets negatiefs, behalve als het over hun hoofdhaar gaat. De L’Oréal Elvive Full Fiber shampoo beweert een wetenschappelijke formule te bevatten waardoor elke haardos binnen vijf wasbeurten zichtbaar verdikt.

Nog even over de verpakking. De kleurencombinatie van blauw en roze staat zeker leuk, gooi er nog wat glans bij in de vorm van haarstructuur en je hebt een knappe fles van 250 ml.L´Oreal Elseve full fiber3 L´Oreal Elseve full fiber5

Filloxane is het magische goedje dat voor een haarverdikkend effect zou zorgen door in de haarvezel zelf  uit te dijen. Net als bij de Garnier Ultra Doux 5 plantenshampoo vind je het ingrediënt sulfaat heel hoog. Het zorgt bij mij nog steeds voor irritatie al is die zeker gehalveerd in vergelijking met Garnier’s verzorgingsproduct.L´Oreal Elseve full fiber6

De shampoo heeft een wittige jelly kleur, zoals het eenhoornbloed in Harry Potter en het ruikt naar kappersproducten, een typische rijke geur. Doordat je niet veel nodig hebt om je hele schedel schoon te krijgen, kun je zuinig werken met de Full fiber.L´Oreal Elseve full fiber4

Zoals geinstructeerd heb ik vijf keer zorgvuldig mijn haar gewassen met deze shampoo en het resultaat na elke wasbeurt gefotografeerd. Je ziet enkel de shampoo aan het werk, er zijn geen stylingsproducten toegepast.L´Oreal Elseve full fiber

De Elvive Full Fiber shampoo voelt eerder als een shampoo en conditioner ineen (terwijl er hiernaast nog een Full Fiber conditioner bestaat). De werking kun je er ook mee vergelijken: mijn haar werd zachter en bovendien verscheen er een zeer gezonde glans. Natuurlijk is de grote vraag hier “Is je haar zichtbaar dikker geworden?”. Ik kan me vergissen, toch lijkt het iets sluiker aan te voelen al ziet het resultaat er na vijf wasbeurten enigszins hetzelfde uit als na de eerste wasbeurt. Nu moet ik wel zeggen dat ik de laatste weken geregeld noten eet, die zowel ijzer als zink bevatten.

De L’Oréal Elvive Full Fiber shampoo heeft een prijs tussen de €4,06 en €4,14, het helpt als je de winkelprijzen goed vergelijkt.

Advertenties

18 gedachten over “L’Oréal Elvive Full Fiber shampoo

    1. Thank you! =D Well there are the 20 grams of hazelnuts or almonds a day. I use very little heat on my hair (pretty non-existent). And probably there are some genes at work here. Am planning to elaborate on my haircare though..

  1. Leuke review en je haren zien er inderdaad erg gezond en mooi uit. Ik was ook benieuwd naar deze shampoo (en conditioner). Ik heb zelf een bos met krullen die na een wasbeurt met shampoo vaak wat futloos zijn.

      1. Ja dat is zeker waar. En vooral niet te vaak met shampoo wassen, daardoor ontvet je het haar en wordt het snel droog. Ik was 1x in de week met shampoo maar wel iedere dag met conditioner.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s