Beauty

Maybelline Color Sensationnel Rose Pearl

Rose pearl Color sensational2
Maybe she’s born with it. Maybe it’s Maybelline. Hoevaak hoor je die slogan wel voorbijkomen. Op naar het product. Toen ik bij het schap van Maybelline stond te kwijlen, kon ik het niet laten om een Color Sensationnel lipstick mee te nemen.
Rose pearl Color sensational
822 Rose Pearl heet de lipstick. Zeg nou zelf, de naam klinkt toch erg romantisch en fancy.
Rose pearl Color sensational3
De Maybelline ColorSensationnel lipsticks zien er mooi uit. Ze komen verpakt in een zilveren bullet met een vierkant doorzichtige roze-gekleurde dop.Rose pearl Color sensational5Rose pearl Color sensational4
De ingrediëntenlijst vond ik verrassend lang. Zeker als je bedenkt dat het om een vrij normaal uitziende lipstick gaat. Veel verzorgende elementen, waaronder honingnectar en vitamine E.

Maybelline ColorSensationnel Rose Pearl Maybelline ColorSensationnel Rose Pearl1Rose Pearl is een heel zachtroze en vrij doorzichtige kleur bezaaid met reflecterende shimmers. Het geeft me een beetje een retrogevoel naar die tijd toen vrouwen met zilveren en blauwe lipstick rondliepen. Kijk wel uit met droge lippen, want de shimmer kan deze accentueren. Hij ruikt lekker naar karamel en toffee, daarnaast verzorgt hij lichtjes je lippen. Het is een prima lipstick, maar niet bijster bijzonder.

Maybelline ColorSensationnel Rose Pearl2

Waar denk jij aan bij het horen van Maybelline?

Advertenties

14 gedachten over “Maybelline Color Sensationnel Rose Pearl

  1. Ik vind zo’n subtiele kleuren wel mooi, past overal bij! Als ik Maybelline hoor, denk ik spontaan aan reclame op tv! De kwaliteit is nog nooit tegengevallen bij me.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s