Beauty

Cherish nature

Soms kunnen we wel eens vergeten dat we omringd zijn met schoonheid. Dan heb ik het niet over make-up producten of mooie mensen, maar de natuur. Je moet echt niet ver kijken (behalve als je midden in de stad woont) om te genieten van al het schoon dat de natuur te bieden heeft. Tijdens mijn boswandeling maakte ik enkele foto’s.
Trees

Everything has beauty, but not everyone sees it.

Confucius

DeercampMushroom1

In all things of nature there is something of the marvelous.
Aristotle

MushroomYellow flowersTrees1

Wat voor moois heb jij vandaag gezien?

Advertenties

10 gedachten over “Cherish nature

  1. Jammer, ik let eigenlijk nooit echt op de natuur. Ik woon in de stad, maar als ik uit het raam kijk, zie ik wel veel bossen en bomen. Misschien omdat het een beetje standaard is geworden, dat ik er daarom niet op let? Zonde! Zou ik meer moeten doen.

  2. coole foto’s, ik ben jammer genoeg iemand die in de stad woont dus moet nogal ver gaan om de natuur te zien 😉 (tenzij landingspiste als natuur word beschouwd xd)

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s