Beauty

L’Oréal Miss Manga

L’Oréal Miss Manga (3)Een mascara die vijftien keer meer volume geeft en je blik twee keer zo groot laat lijken. De Miss Manga Mega Volume Mascara heeft zijn debuut op de markt al een tijdje geleden gemaakt, maar vandaag zie je hem hier.L’Oréal Miss Manga (4)L’Oréal Miss Manga (1)Met een naam geïnspireerd op Japanse stripverhalen, waar alle wimpers tot ver buiten de kaders waaien, was L’Oréal al zeker van een bepaalde fanbase. De mascarahuls van 8,5 ml is echt een looker met het meisjesachtig glanzend roze en stylish zwart.
L’Oréal Miss Manga (5)De grote borstel heeft een conevorm, waardoor de buitenste wimpers extra geaccentueerd worden. Het opvallende naast de haartjesschikking van de borstel is de beweegbare steel. Door de 360 graden borstel zou je een kleinere kans hebben op vlekvorming aangezien de borstel meebeweegt. Nu moet je wel veel kracht erachter zetten om de borstel werkelijk te laten bewegen.
L’Oréal Miss Manga (6)
De mascara-formule is orthamologisch en dermatologisch getest. Het bevat wax, collageen, oliën en polymeren. Hierdoor blijven je wimpers flexibel. Bij de vorming van een enkele vlek, kan die verwijdert worden zonder enige moeilijkheid.
L´Oreal Manga eyes2

Volgens de gebruiksaanwijzing van l´Oreal moet je de borstel horizontaal houden om die vijftien keer volumineuzere wimpers te verkrijgen. Nu dat is overdreven, maar dat wisten we al. De borstel neemt veel mascara op, accentueert je wimpers, geeft veel volume na meerdere laagjes, blijft haast de hele dag goed zitten. Maar de Miss Manga heeft ook neiging voor spinnenpoot vorming.L´Oreal Manga eyes Wat hij aanbrengt in lengt, betaalt hij ietwat in zwaartekracht. Er is snel kans op klonteringen en separeert bij alles, behalve een laag, voor geen meter.

Manga eyes5
Bron: L’Oréal

Na het resultaat te hebben vergeleken met de wimpers van L’Oréal, die duidelijk gebruik hebben gemaakt van valse wimpers (check de wimperlijn), kom je tot de ontdekking dat je wimpers juist driehoekjes met klonters moeten vormen.

L´Oreal Manga eyes

Ja je oogopslag ziet er groter uit en ja je krijgt er lengte bij, maar als je van gesepareerde wimpers houdt dan is dit niets voor jou. Het is voor dramatische looks. Persoonlijk ben ik semi-tevreden met deze mascara. Hij blijft goed zitten, maar bij meerdere laagjes ga ik er niet mee buitenshuis pronken.

L´Oreal Manga eyes3

Als je de drama aankan dan is de L’Oréal Miss Manga voor 14,49 euro voor jou.

Advertenties

14 gedachten over “L’Oréal Miss Manga

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s