Beauty

Deja Vu Liebster

Vorige maand ben ik een aantal keer getagd om de Liebster award over te nemen. Zoals jullie weten heb ik deze al een enkele keer ingevuld, maar omdat ik gek ben op vragen beantwoorden, heb ik uit elke lijst leuke vragen uitgepikt.
Love CanadaVragen van Lilia
Wat doe je graag in je vrije tijd?
Tv-series kijken en boeken lezen.
Katten of honden?
Beiden kunnen erg lief zijn, maar persoonlijk heb ik liever een kat omdat ze minder onderhoud vragen.
Heb jij een rijbewijs?
Nog niet, met de nadruk op nog. Ik heb niet echt de nood om in een auto te rijden, tot nu toe zie ik er vooral de minpuntjes van voor het milieu en dan heb je nog de kosten eraan verbonden (benzine, wegentaks, regelmatige inspectiekosten). Toch, het is niet te ontkennen dat veel werkgevers eisen dat je een rijbewijs bezit.
Als je de kans kreeg om in een ander land te wonen, welke zou het zijn?
Als het niet zo moeilijk was om een visum te krijgen voor mijn favoriete land, dan zou ik graag willen wonen in Canada.
BoekloverVragen van Romy
Hoe reageert je omgeving erop dat jullie bloggen?
Niet iedereen van mijn omgeving weet dat ik blog en degene die het wel weten vinden het ok.
Ben je goed in het plannen van artikelen?
Meestal wel, ik heb wel altijd wat ideeën in concept waar enkel het eigenlijke schrijven nog moet gebeuren.
Wat heb je liever, een avond uit of een avondje niksen?
Om eerlijk te zijn, ga ik haast nooit uit en als dat wel zo is dan vind je me eerder in de bioscoop terug dan in een bar. Met andere woorden ben ik liever thuis een avondje ‘niksen’.
Wat is je favoriete tussendoortje?
Ik ben echt gek op koekjes en dat is ongeveer het enige wat we altijd in huis hebben. Chocoladekoekjes vind ik top, maar Kit Kat’s hebben een speciaal plekje in mijn hart-geen idee waarom, but they just do.
Lees je liever een boek of zit je liever op social media?
Als je met sociale media Facebook bedoeld, dan lees ik liever een goed boek. Ik zit toch amper op Facebook, yep heb het laatst weer gecreëerd-gekrakt onder peer pressure.
Makeupstash2Vragen van
Wat vind jij echte aanraders op beauty gebied en dat iedereen dat wel in haar stash moet hebben?
Een mascara kruller, het kan echt zoveel verschil uitmaken en een pincet, gewoon handig in het algemeen-zeker als je cactussen in huis hebt.
Wat zou je willen veranderen aan jezelf als het echt moest?
Lichamelijk of karakterwijs?
Lichamelijk zou ik graag slanke piano-vingers hebben gehad, waarmee je ook geweldig piano mee kunt spelen. Naar mijn gevoel is mijn pink te klein en ongespierd om efficiënt instrumenten als piano of blokfluit te kunnen spelen (smoes).
Karakterwijs zou ik liever wat minder emotioneel zijn. Niet dat ik op elk moment in tranen los barst, maar soms kan er door het journaal te kijken een krop in de keel komen.
Heb je huisdieren? Zo ja, hoe heten ze dan?
Drie katten: Patch, Lovley en Beau.
Draag je altijd make-up? Zo niet, wanneer dan wel?
Helemaal niet, eigenlijk draag ik vaker geen make-up dan wel. Vooral voor de blog draag ik make-up. Om goed voor de dag te komen. Een minimale hoeveelheid voor afspraken of speciale gelegenheden.
Wat zou je nog graag willen doen in je leven? Op kort termijn zou ik graag nog eens marshmallows willen roosteren en daarna in de buitenlucht slapen.
Burt´s Bees Honey lip balm
Vragen van Evi
Wat zijn de 3 populairste pagina’s op je blog? Vind je dat terecht?
Gosh BB cream: Ja, deze mag wel op nummer een staan. Ik had hem vrij uitgebreid geschreven met een gedetailleerde beschrijving van de ingrediëntenlijst, en dat tijdens de BB cream hype.
Action puistjes patch: Het klinkt ook zo veelbelovend dat je puistjes zouden, verdwijnen overnacht door er enkel een patch op te plakken. Ik kan het best begrijpen dat mensen hier meer over willen weten.
DIY: Geknoopte armband: Geen idee hoe deze hier zo hoog is getuimeld.
Waar ben jij qua make-up erg slecht in?
Om rechts een wing te maken die identiek is aan de linker. Aangezien ik rechtshandig ben, wordt links altijd eerst gemaakt.
Als je op 3 producten na je hele make-up stash weg moest doen, welk product zou je dan redden?
Het verschilt nogal (vaak per seizoen), maar ik zou een concealer, lipbalm en mascara redden. Momenteel valt die eer toe aan de Maybelline Instant Anti-age effect eye concealer 01 light, Burt´s Bees Honey lipbalm en Maxfactor 2000 Calorie waterproof.
Als je op 3 producten na je hele nagellak stash weg moest doen, welk product zou je dan redden?
Mogen het er vijf zijn? De keuze zou dan vallen op de schitterende glinsterende top coat van Paris Memories#253, opvallend effen blauwe Bourjois So laque! Ultra shine Bleu fabuleux 60 en zeemeermin gekleurde Park avenue nailpolish 23.
Welke rol in welke film zou je graag willen spelen?
Het zou me wel leuk, of liever gezegd interessant, lijken om me te verplaatsen in zo’n stresserende driehoeksrelatie à la Twilight of de superheld uithangen zoals in X-men of Catwoman, maar uiteindelijk zou ik mij begeven op de filmset van Charlie& The chocolate factory. Iedereen droomt er toch van om ook in die fabriek rond te wandelen en vooral te eten. Enkel zou het karakter dan Charlene heten.

Wat is jouw favoriete tussendoortje?

Advertenties

4 gedachten over “Deja Vu Liebster

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s