Beauty

HEMA Last wine red 86

HEMA wine2
Tijdens HEMA’s opruimactie kon ik Last wine red nummer 86 op de kop tikken voor de kleine prijs van een euro. Soms vertrouw je zulke kleine prijzen niet helemaal, dus ik was erg nieuwsgierig naar de kwaliteit van deze lak.HEMA wine
Last wine red, een naam die je enkel kunt terugvinden op het aankoopticket, bevindt zich in de standaard 11 ml glazen flesje van de HEMA. Het is een dunne rode wijnkleurige lak die zeker drie lagen nodig heeft om dezelfde tint als in het flesje te krijgen. Hij droogde aan een redelijk normale snelheid, maar zelfs erna kun je nog indrukken achterlaten op je nagels. Aangezien het een dunne lak is en niet al te sterk samenhangend, was het chippen niet ver te zoeken ook al kreeg hij de naam long lasting. Na een tijdje bleef ik gewoon laagjes lak erover aanbrengen om de chips te verbergen. Zes lagen later was alles knoerthard.
HEMA wine1
HEMA’s Last Wine red is een knap chique kleur, maar het verbaast me niet dat hij terechtgekomen was in de afschrijfbak.

Advertenties

11 gedachten over “HEMA Last wine red 86

  1. Jammer dat hij niet zoveel laagjes nodig heeft! En dat van die afdrukken heb ik ook een keer gehad bij een Hema lakje (mijn eerste en tot nu toe laatste) en dat was echt een uur nadat ik gelakt had ofzo, zo vervelend vond ik dat. Hopelijk heeft de nieuwe collectie een wat betere kwaliteit! πŸ™‚

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s