Beauty

Love songs

Liefdesliedjes zijn voor mijn gevoel een genre apart. Net als kerstliederen, alleen hoor je deze constant gedraaid worden rond Kerstmis terwijl liefdesliederen elke dag erdoor kunnen. Al sinds jaren heb ik van die momenten dat deze muziek mij enorm aantrekt. Ter bewijs: voor mijn twaalfde verjaardag vroeg ik de 100 love essentials cd. Er zijn een aantal liedjes die ik de laatste tijd helemaal grijs draai. Niet enkel de happy ending soort, maar ook vele anderen.

Deze man moet bij iedereen gekend zijn. Alle muziek van John Legend werkt fantastisch in een romantische scene met name “Save room” en “All of me”. Hij heeft een opmerkelijke warme stem.

Say that you’ll stay a little
dont say bye-bye tonight
say you’ll be mine

Degene die vaak in de roddelbladen terecht komt vanwege haar relaties, Taylor Swift. Buiten dat feit gaat haar muziek haast altijd over liefde en je kunt zeggen wat je wilt, maar ze kan muziek maken. “Back to december” en “Love story” vindt ik twee van haar beste.

Cause I’m not your princess, this ain’t a fairytale,
I’m gonna find someone someday who might actually treat me well

Rond de release van Insomniac was ik een groot Enrique Iglesias fan. Dezelfde periode als waar hij tot meest sexy man werd verkozen. De volgende singles “Do You Know?” en “Stay Here Tonight” zijn door en door romantisch. Daarnaast heb ik zelfs geprobeerd om zijn lied “Hero” te spelen op piano, met de nadruk op geprobeerd.

But after this episode I dont see
You can never tell how the next day of life could be

Dan zijn er nog diverse singles.
Ariana Grande-You’re my only shawty
Sarah Connor-From Sarah with love
Daft Punk FT Julian Casablancas-Instant crush
Bruno Mars-Just the way you are
Christina Perri-A thousand years
Leona Lewis-Bleeding love

But nothing’s greater than the rush that comes with your embrace
And in this world of loneliness I see your face.

Wat is jouw ultieme liefdeslied?

Advertenties

12 gedachten over “Love songs

  1. Ik vind de liedjes van Enrique vaak wel heel mooi 🙂 Eigenlijk houd ik niet zo van liefdesliedjes omdat er ook vaak over gebroken harten wordt gezongen en daar heb ik een hekel aan haha.

  2. xdxd hmm confused :p van taylor swift u quote is toch van White horse ni van back to December/love story ?? xdxd en ja ik ben fan van Taylor Swift :p

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s